Главният адвокат на Тръмп в разследването на руската намеса на изборите подаде оставка

OFFNews 22 март 2018 в 19:57 4949 3

Снимка Reuters

Главният адвокат на американския президент Доналд Тръмп в разследването на руската намеса в президентските избори в САЩ през 2016 г., Джон Дауд, е подал оставка, съобщи в. "Ню Йорк таймс", цитирайки запознати източници.

Според един от тях Дауд се е оттеглил, след като заключил, че Тръмп все повече пренебрегва съветите му.

Дауд беше водещ адвокат от лятото на миналата година, след като дългогодишният личен адвокат на Тръмп Марк Касовиц напусна. За най-новата промяна в юридическия екип обаче се говори от няколко дни, отбелязва Ройтерс, цитирана от БТА.

По-рано през седмицата Тръмп подсили правния си екип с адвокат, обвиняващ ФБР и министерството на правосъдието, че се опитват да скалъпват фалшиви обвинения срещу Тръмп в съглашателство с Русия по време на предизборната кампания през 2016 г. Това може да е знак за по-агресивна кампания за дискредитиране на специалния прокурор Робърт Мълър.

Според юриста Джей Секулоу, който също представлява Тръмп в разследването на специалния прокурор, тази седмица към юридическия екип ще се присъедини вашингтонският адвокат Джоузеф Дидженова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

3

Стефан

23.03 2018 в 00:19

За новите фокуси в Гуантанамо не знаех, не съм се интересувал. Но одобрявам идеята:)
Утре морячетата ще изолират Куба с крайцерите за ПВО, а любезните зелени човечета ще пипнат всички, които им трябват, без даже да търчат из целия Вашингтон, и да ги ловят един по един из мазетата.

23293

2

Стефан

23.03 2018 в 00:13

А, чакай, още не се е почнАло:)
Как беше в Рим едно време не помня, тогава бехме се пияни, па и беше отдавна. Но нито по Сталиновото време, нито в Китай на Мао и после, не е имало ТОЛКОВА затворници, колкото в Щатите от 70-те, и сега. И това по никой начин не значи, че всички добри ченгета са закопчали всичките зли бандити. Това значи само, че това общество е невероятно болно. Толкова много, че има по-малко болници, отколкото затвори. И най-многото затворници, в цялата човешка история.
А освен това е алчно. Заради което пък, няма да пропусне да използва вече построените си концлагери, нито вече произведените пластмасови ковчези за по 4 тела, нито вече дресираната си национална гвардия и полицията. За разните видове не само форумни екстремисти - и не говорим.

77927

1

El Commandante

22.03 2018 в 20:17

‘Това може да е знак за по-агресивна кампания за дискредитиране на специалния прокурор Робърт Мълър‘

Може, ама ако си мислите че Мълър прави това което се твърди че прави.

Подсказвам:

500 милиона за разширяване на базата в Гитмо за.....ВИП затворници,

4000 запечатани присъди готови за връчване

Некой да е обърнал внимание на специалния указ на Тръмп за замразяване на авоарите на некои хора?

В момента в Щатите е АРМАГЕДОН!
 
X

Да помогнем на украинските деца!