Хю Грант чука от врата на врата в Лондон, агитира срещу Брекзит

OFFNews 03 декември 2019 в 12:57 8735 4

Снимка Twitter/Luciana Berger

Звездата от "Нотинг Хил" Хю Грант изненада граждани от Северен Лондон, като се включи в кампанията на кандидата на либералдемократите Лучиана Бергер, пише Ивнинг Стандарт.

Въпреки студеното време двамата буквално чукали от врата на врата на домове в избирателните райони Финчли и Голдърс Грийн.

Известният актьор вече обяви, че ще лобира за тактическо гласуване на изборите на 12 декември, с което да бъде спрян Брекзит. 

Според Грант, Бергер, която е бивш депутат от лейбъристите, е "политик на принципите" и че е наложително Борис Джонсън да не бъде избран отново за министър-председател. Той признава, че никога не е бил привърженик на сегашната й партия - либералдемократите, но я подкрепя в името на голямата цел - оставането на Великобритания в ЕС.

Актьорът възнамерява да посети и други избирателни райони и да подкрепи и кандидати на други партии, чиито възгледи са срещу Брекзит.

Според Ивнинг Стандарт 19-годишен студент е бил поразен, когато двойката се появила на вратата му, но изненадващо не заради филмовата звезда.

"Всъщност не познавам Хю Грант, но съм голям привърженик на Либералдемократическата партия. Беше готино да си побъбрим с Лучиана Бергер", заявил той.  

Негов съсед пък споделя, че наистина е бил изненадан и в началото не е разбрал какво точно се случва, но е категоричен, че страната не трябва да излиза от Европейския съюз. 

В следващите дни Грант ще подкрепи кандидатите Чука Умуна, Доминик Грийви, както и неназовани представители на лейбъристите. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4000

4

Рабиндранат Тагор

04.12 2019 в 11:37

Знаех си аз, че има защо да го харесвам.

13214

3

XR4

03.12 2019 в 22:50

СетИла се Мара да се побара!
Когато финансираните от Матушка папагали лъжеха крещейки с пълно гърло колко вреден е ЕС, целия политически и интелектуален елит на ГБ дремА и съответно на следващия ден след референдума всички гледаха като насрани-никой не вярваше колко проС и наивен може да е редовия Джон Сбръч.
Сега заслужават отсечен боц в гз за назидание на останалите "умници"...

6145

2

kokoten

03.12 2019 в 13:36

Повечето актьори са свестни хора и разбират кое е правилно и кое не е....и няма нужда да им гледаме в чиниите и оградите защото има толкова много паплач,готова да ги изяде с парцалите....Евала на такива хора,жалко,че не са много....

4245

1

rrr11

03.12 2019 в 13:24

Повечето актьори са си левичари. Не случайно агитират за социалисти, либерали, зелени и подкрепят тъмните раси, имигранти и джендер идеологии. В същото време си искат заплащане за агитацията от либерастките фондации, а къщите им са с 3 метра ограда и охрана да ги пазят от точно тези, за които агитират да бъдат пускани свободно.