И Ума Търман разказа за посегателствата на Харви Уайнстийн

OFFNews
04 февруари 2018 в 08:33 | 6607 |2

Ума Търман, муза на режисьора Куентин Тарантино и близка на продуцента Харви Уайнстийн, е поредното име в списъка с актрисите, обвиняващи низвергнатия холивудски магнат в посегателство, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

В интервю, публикувано вчера във в. "Ню Йорк таймс", Търман разказа на какво е била подложена. Фактите датират от времето след излизането на екран на филма "Криминале" на Тарантино през 1994 г.

Известно време след работна среща в Париж, която взела странен обрат, когато Уайнстийн поканил актрисата в стаята си, а после в сауната на хотела, Търман се срещнала с продуцента в Лондон, отново в хотелската му стая.

"Той ме блъсна и се опита да се хвърли върху мен и да се съблече. Направи куп неприятни неща", разказва тя в интервюто.

Малко след това Ума Търман отишла в хотела на нападателя си, за да се срещне с него, и го предупредила: "Ако направиш на друг това, което направи с мен, ще съсипеш кариерата, репутацията си и ще изгубиш семейството си, гарантирам ти го".

"Г-н Уайнстийн признава, че е направил опит за близост с г-жа Търман, след като неправилно изтълкувал държанието й в Париж. Той незабавно се извинил", но се пита днес поради какви причини Ума Търман е чакала 25 години, за да огласи публично тези обвинения", реагира в комюнике говорителка на бившия продуцент, който в момента е на лечение в Аризона.

Адвокат на Харви Уайнстийн, Бен Брафман, каза, че продуцентът е смаян и опечален от лъжливите, както той смята, обвинения от човек, с когото е работил тясно над две десетилетия.
Според приятелка на Търман, която я придружила в злополучния ден, актрисата била бясна след срещата с Уайнстийн. Той я заплашил, че ще провали кариерата й.
Чувствам се толкова зле заради всички жени, подложени на посегателства след мен, казва в интервюто 47-годишната актриса.

За Тарантино Ума Търман разказва, че при заснемането на "Убий Бил" (Kill Bill) 2 през 2004 г. поведението му било брутално, граничещо със садизъм. Режисьорът отказал да вземе каскадьорка и принудил Търман да шофира сама, с пълна газ. Актрисата претърпяла тежка катастрофа и мислела, че повече няма да може да ходи. Казва, че и до днес чувства болки във врата и коленете си. "Имахме страшна кавга, обвиних го в опит да ме убие", разказва тя.

Препоръчани материали
SC

Рейтинг : 5193

04.02 2018 в 14:15 2
+ 1
- 0
Хайде, и тая била изненадана.
Преди около два месеца Памела Андерсън разкри, че цял Холивуд е знаел за забежките на Уайнстийн и на „изнасилените“ им е било пределно ясно какво може да очакват от него. Но вместо да си признаят, #миту компаньонките я нахокаха, че го защитавала.
Ама, нормално - ако си признаят, ще измъкнат по-малко парички от съдебните дела.
drone1

Рейтинг : -474

04.02 2018 в 10:31 1
+ 0
- 0
га зимахте оскарите оти ни ривахте?

Тарантино бил садист. То ако не е яко изперкал, как се правят подобни филми?

С другия видно нищо не е станало. Пробвал се е човека на чуждо ама не му е вързало. Видно и не и е прецакал кариерата....