Иванка Тръмп убедила баща си за ракетната атака в Сирия

ОFFNews 10 април 2017 в 18:50 11825 18

Дъщерята на президента Доналд Тръмп го е убедила да заповяда ракетните удари срещу Сирия, съобщават британски медии, цитирани от БТА.

В телеграма на британския посланик във Вашингтон сър Ким Дарък до премиера Тереза Мей и външния министър Борис Джонсън се казва, че президентът е бил повлиян при вземането на решението за изстрелването на крилатите ракети, казват източници на "Сънди таймс", видели документа.

В телеграмата се пише, че Иванка Тръмп останала потресена от снимките на десетките убити от химическата атака в сирийската провинция Идлиб, за което САЩ обвинява президентът на Сирия - Башар Асад.

В свой пост в Туитър тя коментира снимките: "Сърцето ми е разбито, бясна съм".

В телеграмата се допълва, че позицията на Иванка Тръмп по темата се оказала по-силна от очакваното. В резултат на това президентът на САЩ прави 180-градусов завой относно политиката си прямо Сирия и се е стигнало до решение за атакуване на правителствените сили.

След ракетната атака дъщерята на американския президент написа в Туитър: "Времената, в които живеем, изискват трудни решения. Горда съм с баща си, че отказа да приеме тези ужасяващи престъпления срещу човечеството".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25665

19

Victimized

11.04 2017 в 13:00

"U.S. 'backed plan to launch chemical weapon attack on Syria and blame it on Assad's regime'
Leaked emails from defense contractor refers to chemical weapons saying 'the idea is approved by Washington'
Obama issued warning to Syrian president Bashar al-Assad last month that use of chemical warfare was 'totally unacceptable'


Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2270219/U-S-planned-launch-chemical-weapon-attack-Syria-blame-Assad.html#ixzz4dv wcpJLK "

"PUBLISHED: 14:16 EST, 29 January 2013 | UPDATED: 14:16 EST, 29 January 2013"

False Flag, типично по краварски..

15509

17

Бухльо

11.04 2017 в 12:10

"Сърцето ми е разбито, бясна съм"...ами така де, какво друго ти трябва като аргумент за външна политика, освен че на чавето сРъцето е разбито? Интелигентен подход все пак.
А на прехласващите се по красотата, все пак да се припомни, че тя не е същото като добротата или като ума.

7506

15

Иванка е невероятна красавица!
Метнала се е на майка си Ивана.