Кралска кръщенка в Лондон без кралицата и без публика

OFFNews 06 юли 2019 в 20:09 34454 2

Кралската фамилия, Лондон

Снимка PA Media

Кентърбърийският архиепископ кръсти днес сина на британския принц Хари и съпругата му Мегън, но церемонията премина без присъствието на публика, кралица Елизабет също липсваше поради плътния си график, предаде Би Би Си.

Кръстниците на бебето Арчи не се споменават. Съобщава се само, че церемонията в Уиндзор е била посетена от бащата на Хари принц Чарлз и съпругата му херцогиня Камила, по-големият му брат принц Уилям и жена му Кейт, майката на Мегън Дория Рагланд, както и сестрите на покойната принцеса Даяна. Всички те са заснети на официална фотография, разпространена от кралската фамилия.

Британският таблоид Daily Mail отбелязва, че желанието на принца Хари и Меган да проведат церемония без наличието на телевизионни камери и фотографи е предизвикало недоволството на поклонниците на кралската фамилия.

Разочарованите фенове негодуват, че неотдавна херцогът и херцогинята на Съсекс са похарчили около 2, 4 млн.фунта за ремонта на новата си резиденция във Фрогмор., а средствата са от фонда на кралското семейство, финансиран от данъкоплатците. Изданието отбелязва, че британците са възмутени от използваните от младите родители пари за ремонта, но в същото време не са допуснали те да присъстват на публична церемония по кръщаването на Арчи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13214

2

XR4

07.07 2019 в 02:00

"Кралска кръщенка"-"родна реч, омайна, сладка..."

23293

1

Стефан

07.07 2019 в 00:00

Естествено. Коя ще я пусне тая агентка на ГРУ при царчето. И всякви други руски хакери и тролове.