Мадуро: Никога няма да се предам, ще дам живота си за доброто на трудовия народ

OFFNews 24 февруари 2019 в 08:47 3432 8

Президентът на Венецуела Николас Мадуро каза, че никога няма да се предаде и ще защитава независимостта на страната с живота си, ако е необходимо.

Аз управлявам и ще продължа да управлявам нашата родина въз основа на Конституцията - за доброто на трудовия народ. В това се състои моят дълг, заяви Мадуро на митинг на свои поддръжници в Каракас.

Той каза, че животът му е "напълно посветен на защитата на родината".

Готов съм да дам за нея живота си, заяви президентът.

По думите му държавният преврат във Венецуела се е провалил и за месец дестабилизация опозицията не е постигнала нищо.

Мадуро твърди, че САЩ и Колумбия са "устроили шоу на границата".

Той нарече "дявол" колумбийския президент Иван Дуке.

Броят на дезертиралите в Колумбия служители на венецуелските силите за сигурност достигна 13, включително 10 членове на Националната гвардия, двама полицаи и майор от армията, посочва Ройтерс.

Има информация за няколко убити и ранени при сблъсъци със силите за сигурност по границите на Венецуела с Бразилия и Колумбия заради доставките на хуманитарна помощ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

5300

6

квазимодо

24.02 2019 в 11:46

След Чавес, дето дъщеря му си прави селфи с ветрило от долари , насред гладуващите и сънародници, сега и Мадуро има желание неговите наследници да имат ветрила. Стигнахме до там, че човека путин подкрепя човека мадуро. А този се бори народа му да гладува и това се случва с държавата най-голям производител на нефт. Ето ви нагледно комунисти на управление.

11698

5

Johann

24.02 2019 в 11:36

Интересно какво правят руските военни наемници там, даже им се разби и един военен хеликоптер, но важното е да обвиним гадните американци в опит да завладеят друга държава. Друго си е да те освобождават рускоговорящи вежливи зелени човечета. Мадурчо пътник си вече Мадурчоо,твоите приближени генерали вече се изнесоха в Русия,това не го ли разбра.

8931

4

AnderXale

24.02 2019 в 11:27

Вчера гледах на живо "големите сблъсъци на изстрадалите бедни венецуелци срещу жестокия тиранин". В тях участваха предимно лица от мъжки род, на възраст между 20-30 години с черен цвят на кожата. Повечето бяха облечени с дрехи на марките Ададис и Найк. Почти всички хвърляха камъни срещу правителствените сили, които отвръщаха единствено със сълзотворен газ. Та се чудя какво би станало, ако това бяха палестинци в Ивицата Газа, каталунци опитващи се да изразят волята си на референдум или жълтите жилетки във Франция...

15914

2

поп Дръвчо

24.02 2019 в 10:03

Ми то, във Венецуела, след чудесната икономическа политика на тоя, трудов народ не остана. Повечето от народа си е там де, ама няма нито къде да се труди, нито пък за какво.

3800

1

бачкатор

24.02 2019 в 09:55

те и венецуелците нямат против да си дадеш живота дебел комуняга такъв.