Мъск изпуши цигара марихуана по време на интервю

OFFNews 08 септември 2018 в 06:53 12619 4

Мъск изпуши цигара марихуана по време на интервю

Милиардерът и предприемач Илон Мъск отново скандализира с поведението си - харизматичният главен изпълнителен директор на „Тесла“ Илон Мъск предизвика изумление, пиейки уиски и пушейки канабис по време на интервю, съобщи Франс прес. Така той засили съмненията доколко е способен да ръководи производителя на електрически превозни средства в решаващ момент от историята на компанията.

В същото време хора на ръководни постове в компанията продължават да напускат. Тази седмица, само месец след като пое длъжността си, си тръгна ръководителката на счетоводния отдел, както и шефът на отдел „Човешки ресурси“.

На Уолстрийт акциите на „Тесла“ днес поевтиняха със 7 процента до 252,24 долара, което е най-ниското ниво от 5 месеца.

През нощта на четвъртък срещу петък 47-годишният милиардер говори в продължение на два часа пред актьора и водещ Джо Роуган. Около 90 000 души са гледали предаването, излъчвано директно в YouTube.

„Не мисля, че искате да сте на мое място, няма да ви хареса“, каза Мъск по време на предаването.

„Това интервю повдига допълнителни въпроси за разсъдъка на Илон Мъск“, твърди финансовият информационен сайт стрийт.ком.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25665

3

Victimized

08.09 2018 в 19:10

Няма как от интервю което беше 3 часа, в което се говориха неща от изкуствения интелект, до полети до Марс, вас журналистите да ви интересува факта, че е пушил марихуана.
Факта, че говори как се е опитвал да говори на политици за опасността от бясното развитие на изкуствения интелект и ефекта върху хората, това определено не си заслужава отбелязване, но отиваш по дяволите като си дръпнеш един път от цигара марихуана.
Няма нито една читава медия, която да прави качествена журналистика и акуратни репортажи.
Вие както винаги сте в крак със сектата на мейнстрийм медиите.

6000

2

Цветан Стоянов

08.09 2018 в 09:15

"Отново скандализира с поведението си" - пълни глупости пишете, да пушиш марихуана в Калифорния е напълно легално, човека изпи 2 малки уискита и дръпна един път от цигарата и новинарските сайтове изповръщаха тонове помия по негов адрес за броени часове...

15914

1

поп Дръвчо

08.09 2018 в 08:58

Мъск е много радикален трол (по нашему - зевзек). Милиарди хора по света пушат тютюн и коноп всеки ден ама когато той го направи, нечии джобове олекват.

Не неговите.