Мей представя алтернативен план за Брекзит

OFFNews 21 януари 2019 в 09:05 2397 1

Британският премиер Тереза Мей ще представи пред парламента алтернативен план за излизането на страната от Европейския съюз. 

Акцент в речта на Мей ще бъде границата с Ирландия, съобщиха правителствени източници, информира бТВ. Миналата седмица премиерът заяви, че ще наблегне на разговорите между отделните партии, за да убеди депутатите да приемат предложенията й. 

Сега обаче става ясно, че тя ще търси подкрепата на отцепниците в собствената си партия, тъй като е малко вероятно опозиционните лейбъристи да подкрепят плана й.

Парламентът ще го гласува на 29 януари.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6162

1

red-army

21.01 2019 в 09:30

Едно добро обобщение на систуацията

https://www.youtube.com/watch?v=GObmM7kkiyM

Отделно от нея в парламанта ще се опитат да прекарат няколко точки с които да ограничат глупостите на г-жа Мей. Едното ще е да се удължи срока за преговаряне с ЕС до изборите. Второто ще е ако не се постигне сделка до определена дата автоматично да се спре Brexit-а.

Между другото ако се стигне до излизане без договор всички българи на острова ще са нелегални имигранти и ще бъдат депортирани! Та ако имате роднини там подгответе се да ги чакате началото на Април...Не знам дали ще има дела срещу тях и дали ще трябва да платите гаранция или нещо токова ако ги докарат оковани на самолет......