Мистерията се задълбочава - още жертви на убийствата с арбалет в Германия намерени на 650 км от първите

OFFNews 14 май 2019 в 11:39 10998 1

Снимка АФП

Полицията в Германия е открила още две жертви по време на разследването си на убийствата с арбалет в баварски хотел. Така жертвите стават общо пет.

Вчера бяха намерени трима убити в хотел край град Пасау. Днес стана ясно, че в понеделник са открити още две тела на жени в апартамент в град Витинген, намиращ се на 650 километра от първото местопрестъпление. Жилището било обитавано от 30-годишна жена, която е една от убитите в хотела.

Другите две тела - на мъж и жена - са били в леглото в хотелската стая, хванати за ръце и прободени с няколко стрели от арбалет. Не е имало следи от борба или от присъствие на друг човек на мястото, уточняват от полицията.

Всички пет жертви са германски граждани.

В самата стая в хотела са намерени две стрели, а трета - в чанта, принадлежала на туристите.

Убитата в леглото двойка е от северната провинция Райнланд-Фалц. жената е на 33, а мъжът на 53 години. Мъжът е бил прободен два пъти в главата и три пъти в гърдите, а жената имала по една рана в главата и в гърдите. Третата жертва - 30-годишната жена - лежала пред двойното легло с рана между гърлото и брадичката. Според германския всекидневник Merkur тя е сестра на една от жените, намерени мъртви във Витинген. Настанила се в апартамента през март.

Според полицията още не е ясно колко дълго мъртвите тела са стояли в жилището. До тях стигнали, след като съсед чул в новините за трагедията в Пасау и сигнализирал в полицията, че пощенската кутия на апартамента е препълнена, а от него се носи странна миризма.

Не е ясна и връзката между трите жертви в хотела. Знае се, че са резервирали стая с двойно и единично легло за три нощувки и са се регистрирали в петък, без да поръчат закуска.

Гост на хотела казва пред местен вестник, че през нощта е било абсолютно спокойно.

Полицията е задържала бял камион, паркиран отвън, на който има стикери на ловен клуб, регистриран в провинция Райнланд-Фалц.

Друг гост на хотела разказва, че мъжът бил с дълга бяла брада, а жените са били облечени в черно. Като цяло групата изглеждала „странно“. При пристигането си в петък вечер поздравили останалите гости с „Добър вечер“, след което се качили в стаята си на втория етаж и носели бутилки с вода и Кока-Кола. Съсед във Витинген също описва като странна 30-годишната жена. Винаги носела черни дрехи и имала готически вид.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3767

1

Име на профила

14.05 2019 в 16:02

Очевидно става дума за война между хора, вампири и върколаци, или нещо от този род. Това е направо епизод от Грим:
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D0%93%D1%80%D0%B8%D0%BC