Прокурор Наташа: Има ли корупция, има и затвор

OFFNews
06 декември 2014 в 11:17 | 2190 |5

Република Крим, която е в състава на Русия, трябва да стане образцов регион без корупция, заяви главният прокурор Наталия Поклонская.

Тя се закани пред телевизионните камери, че ще вкара в затвора всички небрежни и подкупни чиновници:

"Нека си мислят, че са незабележими. А всъщност ние внимателно ги следим и фиксираме тяхната престъпна дейност. А ако случайно се промъкват противозаконни мисли в главите им, да ги разкарат на секундата, за да не попаднат на "едно не толкова далечно място" (идиом в руския език още от ХIХ век; означава "да те пратят в Сибир", "да те пратят в затвора"). Нашата задача е точно там да изпратим всички подкупни чиновници".

През октомври главната прокурорка на Крим призна пред агенция ТАСС, че колекционира благодарствени писма от цял свят, които я правят много щастлива.

Много хора ми пишат. Даже вече си събирам в една кутия благодарствените писма, те са най-голямата награда за мен, каза прокурор Наташа.

В нейната колекция има десетки писма от Русия и от Украйна. На много от писмата тя отговаря лично, особено в случаите, когато е убедена, че може да помогне.

Наташа се похвали и с писмо от Полша, в което се казва, че в страната е създаден фен клуб на прокурорката.

Пристигали и нежни послания чак от Япония, в които Поклонская е определена като еталон за женска красота.

Именно Япония е страната, в която тя се превърна в секссимвол - там бяха създадени стотици анимета с образа на младата прокурорка. Причината: големите очи, правилните черти, фетишът от униформата.

Поклонская обаче твърди, че нито заслужава, нито желае подобна слава:

"Искам да ме възприемат като прокурор, да се интересуват от мен заради моята работа, да ме оценяват по делата ми. Аз съм прокурор, а не Покемон".

От май прокурор Наташа е в черния списък на ЕС - забранено е кракът й да стъпва в страните-членки.

Поклонская се прочу в целия свят с пикантните си снимки в социалната мрежа "Одноклассники".

Бате_Влади 07.12 2014 в 18:26 5
+ 0
- 0
Хаха! Абе Наташката ще вкара нещо някъде, tova e pove§e ot sigurno, ама не съм убеден, че ще е престъпници в затвора... :D
Поп Дръвчо 06.12 2014 в 23:41 4
+ 5
- 0
Интересно. Че девойчето е убаво - спор няма. Ама тва не е интересно, убави девойки-юристки си имаме и ние. Дедо ви поп наскоро води едно дело и му се падна една съдийка - ммммм, добре че попадията не чете.

Повече ни интересува един прокурор колко разбойници е прибрал в кауша и по-важното - колко е пропуснал.

Иначе с корупцията - тегаво. Едни 60-70 години Русия налага своя корупционен модел на Украйна, сега ще връщаме назад - ми няма да е бързо.
plamen4o 06.12 2014 в 16:41 3
+ 20
- 3
Тази нежна Наташка,събирала нежни и прочувствени писъмца от цял свят!Но най близки до сърцето и били писъмцата на Воленчо и Павката Чернефф!Най вече на Сидерчо,защото и обещал да я заведе в слънчева Куба и развратния Париж!Там щели да громят корупцията и да се любят до забрава!!Ха-ххах
Stefko 88 06.12 2014 в 14:26 2
+ 21
- 3
Лошата госпожа прокурор! Ще я вземе човек на сериозно ама друг път.
чесън 06.12 2014 в 13:02 1
+ 29
- 2
ша умръ!