Путин: Не Русия, а частни лица са атакували изборите в САЩ

OFFNews 03 юни 2017 в 13:23 6205 13

Руският президент Владимир Путин смята, че хакери, които не са свързани с държавата, а са частни лица, са се намесили в президентските избори в Съединените щати през 2016-та година.

Путин даде интервю за американската телевизия NBC. Той участва в Международния икономически форум в Санкт Петербург и от там обвини Вашингтон, че е извършвал "груба и системна намеса в руските дела в продължение на много години."

Руският президент Владимир Путин заяви, че зад опитите за намеса в изборите в САЩ може да стоят американски хакери, които се опитват да хвърлят вината върху други от политически съображения. 

"Хакерите може да се намират където им е угодно - може да са в Русия, в Азия, в Америка, в Латинска Америка, в САЩ и да насочват стрелката към Русия", добави Путин.

Путин коментира и ролята на НАТО. По думите му тя е била създадена като инструмент на Студената война за борба със Съветския съюз.

"Съветски съюз обаче вече няма", посочва той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10538

13

Black Hex

05.06 2017 в 09:47

А налагането на "повече толерантност" какво е? А немското "мулти-култи" какво е?
Тръгнал да "светва" моля ти се... какъвто е простака, такива са и примерите му - "планета пайнер" и "митьо културата". Само митьо пищова си пропуснал. Илитерат.
Изискването да пишеш на кирилица също е проява на национализъм.

25665

11

Victimized

03.06 2017 в 17:05

Искаш да кажеш, че изведнъж, от една чорба народ в цял континент, се пръкват еди си колко различни народи ??
Ти вярно не си вред. Кога са се обособили езиците според теб? Германските диалекти, романските диалекти, славянските диалекти?
Всичко се е формирало преди 200 години?? Ти нормален ли си ??
Обиколи малко Европа и питай хората за местните им традиции, те ще те заплюят ако им говориш тези глупости дето пишеш тук...
Държавните граници мойто момче няма нищо общо с народите на Европа, направи разликата....

25665

8

Victimized

03.06 2017 в 15:46

"Не го мисли военния бюджет за койот мрънка Тръмп. ЕС и сега отделя 270 милиарда за военни дейности. САЩ е 400. Русия е със 70. "

Това с бюджетите е най-голямата залъгалка за папагали като теб. Това, че щатите плащат толкова много пари, означава само, че оръжието което купуват или строят им излиза много скъпо. Голяма част от европейските държави също си купуват американско и не само оръжие, което ще рече, че има надценка печалба нещо напълно нормално. Това колко пари отделя Русия, при положение, че те си се въоръжават сами няма голямо значение.
На Европа и мина времето, това с федерацията пак е в главите на такива анти-българи като теб, дето искат да се приобщават към чужди култури. Но много малко държави в Европа биха си загърбили националния идентитет, суверенитет, култура , заради група бездетни гей чиновници в Брюксел. Европа за това е Европа, понеже няколко хиляди години са били нужни за обособяването на всички народи, с всичките им плюсове и недостатъци.

63994

6

Red or Dead

03.06 2017 в 14:50

““““.....Въпрос на журналист на АП към Путин днес:
- Спецслужбите на САЩ обвиняват Русия че се меси във вътрешните работи на САЩ.
Путин: Вие чели ли сте тези документи?
- Не ! Те са свръх секретни. Никой няма достъп до тези документи.
- АЗ....съм ги чел. Вътре има само голи предположения и нищо повече.
При което цялата зала онемява и след няколко секунди избухват аплодисменти. Журналиста на АП онемял една минута не може да вдене Путин какво му е казал. ......““““““
:)))))))))
 
X

Да помогнем на украинските деца!