Руски хуманизъм: директор на пропагандната RT предложи в ефир да се давят и горят украинските деца

OFFNews 23 октомври 2022 в 21:56 12737 11

Антон Кузнецов-Красовски

Снимка RT

Антон Кузнецов-Красовски, директор разпространение на пропагандисткия канал RT

Директорът по разпространението на руския пропаганден канал RT Антон Кузнецов-Красовски предизвика скандал в цивилизования свят, след като заяви, че украинските деца е трябвало да бъдат давени в река Тисина, заради заявления, че родината им е окупирана от „москалите“, както нарицателно наричат в Украйна руснаците. Видеото привлече вниманието на журналистката на The Daily Beast Джулия Дейвис и стана причина украинският външен министър Дмитро Кулеба да поиска забрана на телевизионния канал RT по целия свят.

Скандалният разговор става между Кузнецов-Красовски и руския националистически писател Сергей Лукяненко. Малко преди сюжета с давенето, директорът по разпространението на канала, чийто директор е кремълската пропагандистка Маргарита Симонян, „опровергава“ информацията на ООН за случаите на раздаване на виагра на войниците за да изнасилват украинките, като казва, че украинските жени биха си дали и парите за погребение, за да ги изнасилят руснаците. И подхвърля топката с думите „на мен ми се струва, че украинците винаги са мразили руснаците“, при което роденият през 1968 година фантаст Лукяненко се сеща, как през 1980 година, когато, явно е бил на 12, е бил за първи път в Украйна и местни деца му разказвали, че тяхната страна е окупирана от москалите, а, ако не са били те, руснаците, страната е щяла да се развива като Франция. Фантастът се връща в спомените си като 12-годишен и разказва, че тези деца са били рускоезични с руски фамилии момчета, а бащите им били военни.

И тук се намесва разпалено Антон Кузнезов Красовски:

„Абе направо е трябвало да се давят такива в Тисина (река, б. р.), да се давят тези деца, да се давят (показва с ръка как хвърля въображаемите деца в реката) трябва, направо в Тисина. Казва, че москалите са ги окупирали, хващаш го и го хвърляш в река с бурно течение.“

„За тази цел в древната Рус е имало „розги“ (тънки гъвкави пръчки за бой), работели са по-добре от реката, възпитавали са.“ – опитва се да опонира хуманно националистът-фантаст, но водещият не се предава:

„А аз пък бих… те имат там всяко ла.но го наричат, къшички едни такива ужасни, чудовищни, те са оср.ли Карпатите унищожили са ги всъщност, Карпатите са нещо отвратително. И там всяка къща се казва „смерекова хата“ (смърчова, елхова къща). И направо в тая „смерекова хата“ – натъпкваш ги и ги изгаряш“. Следва неловка пауза от страна на Сергей Лукяненко.

„Правителствата, които все още не са забранили RT, трябва да видят този пасаж. Това са онези, на чиято страна заставате, ако позволите на RT да работи във вашите страни. Агресивно подбуждане към геноцид (ние ще дадем това на съд), нямащо нищо общо със свободата на словото. Забранете RT по света!“ – призова по повод на скандалното предаване Дмитро Кулеба.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14469

11

случайно прочетох

24.10 2022 в 17:55

Плужеци......

1642

10

NWO

24.10 2022 в 13:10

Милото мишле не го взели на война и ся е обидена :(

1642

9

NWO

24.10 2022 в 13:07

Сноуфлейк-лайк тон на лицето. Дали омразата му към солариуми не е изиграла роля в това избиване на младежка енергия?

2099

8

Mateevk

24.10 2022 в 11:24

Както винаги Конфуций е бил много прав!

-529

7

6екеr4о

24.10 2022 в 10:37

Очевидно такива изказвания се нравят на най-широката руска публика, а после техните пропагандатори да разясняват на света величието на прословутата Руска Култура, гадове! Българският портал "Култура" още през февруари разясни терминологично разликата между "култура" и "изкуство". Конфуций бил казал: Когато думите изгубят значението си, хората губят свободата си...

1642

6

NWO

24.10 2022 в 08:13

Докторе, фашистки хамстери като тоя ще са първи на частните самолети, като дойде дебелия. Посоката - разбира се, че еднопосочен към "прогнилия Запад".

710

5

Д-р Мазникуров

24.10 2022 в 08:06

Ей на такова нищожество с малките миши очички, ако му свирне куршум на около 200 метра от него и ще му падне малкото, гнусно сърчице в гащите. А от там пък ще прокапе жълто...Ако обаче му дадеш да натисне само едно копче с което ще затрие хиляди хора, или примерно да врътне кранчето на газовата камера претъпкана с човешки, още живи тела, това ще направи с огромно удоволствие и екстаZZZ!...И тези гнусни изроди ни разказваха техните приказки и свободни съчинения от Втората Световна, дето SS-овците натъпквали (съветски) деца и всички жители на селото в дървената дача и след туй я запалвали???...Ето, точно такива са уродливите душички на нашите, "родни" русофили-човекобоклуци! Това искат те, това ги възбужда и енергетизира, от това се напомпват със Сила и намират смисъл в безсмисленото си, гротескно и нещастно битие. Нямат възможност да натискат ядрени или газови бутони, да душат или колят деца, слава Богу, но биха с удоволствие го направили...ако може от безопасно разстояние разбира се!

1642

4

NWO

24.10 2022 в 08:04

Тоя гейчо да внимава за собствените си деца, след като Путан падне, че бащите на избитите и изнасилени д
украински деца помнят дълго всеки руско-фашистки урод и изказванията му.

4738

3

Того

24.10 2022 в 04:20

Това е потресаващо. Престъпна нация.

615

2

швейк

23.10 2022 в 23:04

ами да почват с техните. нали били братяс украинците, та да им дадат светъл пример.