САЩ трупа военна сила край Северна Корея

OFFNews 13 ноември 2017 в 12:59 8556 2

Съединените американски щати разполагат все повече и повече бойни кораби и самолетоносачи в Японско море, край Северна Корея, предаде Би Би Си, като публикува видео.

Докато президентът Доналд Тръмп продължава словесната си война срещу страната, САЩ продължава да трупа техника в региона. Корейският полуостров не е виждал такова струпване на военна мощ от десетилетие, предава Рупърт Уингфийлд-Хейс от борда на "Роналд Рейгън" в Японско море.

Видеото показва самолетоносачи "Роналд Рейгън" (CVN-76), USS Nimitz (CVN-68), USS Theodore Roosevelt (CVN-71).

В това време американският президент не споменава за случващото се в Японско море. Вместо това днес от Манила Доналд Тръмп, който е към края на азиатската си обиколка, шокира света с изказвания колко прекрасни са отношенията му с обвинявания в масови убийства филипински президент Родриго Дутерте. От думите му така и не стана ясно дали по време на разговора с Дутерте е повдигнал въпроса за спазването на човешките права, каквито призиви бяха отправени към него. 

Стана ясно само, че "командирът" на САЩ - Тръмп - е поискал от Дутерте да изпее любовна песен, което филипинският президент с готовност направил.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11398

2

Badblood

13.11 2017 в 16:31

Дали някога ще има самолетоносач USS "Donald Trump"...?

15914

1

поп Дръвчо

13.11 2017 в 14:07

Някой там ще яде хурка ама да видим кой
 
X

Подкастът на OFFNews