Шеф-мечта раздаде коледни бонуси за 10 милиона долара (видео)

OFFNews 12 декември 2019 в 11:37 5109 2

Когато компания за недвижими имоти в Мериленд раздадала червени пликове на служителите си по време на годишното коледно парти в Балтимор, никой не знаел какво да очаква. 

198-те служители на компанията "Св. Джон Пропъртис" получиха изненадващи бонуси, като средната сума е 50 хил. долара. Всички бонуси възлизат на около 10 милиона долара, съобщава Си Ен Ен.

"Когато отворих плика, не можах да повярвам. Дори нямам думи, които да опишат правилно как се чувствах. Беше просто невероятно. Все още съм в шок. Определено животът се променя", споделя Стефани Ридвей, помощник-мениджър на проекти в компанията.

Основателят на компанията заяви, че тези суми са раздадени, защото компанията е успяла да разработи продажбите на офис сграда от 20 милиона квадратни фута, както и големи складове в осем щата от страната.

"За да отпразнуваме постигането на нашата цел, ние искаме да възнаградим нашите служители по такъв начин, че да окажем значимо влияние върху живота им. Благодаря на всеки един мой служител за неговата здрава работа и всеотдайност", каза още Едуард С. Джон.

Най-малкият бонус от 100 долара получил нов служител, който още не бил започнал работа в компанията, а най-голямата премия е 270 хил. долара.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12130

2

ds

13.12 2019 в 11:44

абсолютно е прав дон Хуан. какви са тия разсейващи новини. благодарим, че не трябва ние да даваме бонуси и въобще не очакваме бонуси, никакви. дишаме си мръсния въздух и сме благодарни.

12362

1

Хуан

12.12 2019 в 12:56

Това са мръсни либерастки капиталистически гадове, имащи за задача да разстроят нормалния труженик, който ще получи допълнителен обем от работа, щот нали, годината приключва, завишена сметка за парното, щот нали, енергоносителите поскъпнаха и се инвестира в инфраструктура и салмонелозно пиле, щот нали, кат се сготви нема ядове. Този репортаж е хибридна атака срещу всички истински едри предприемачи, които искат спокойно да прекарат новогодишните празници на нова яхта или, ако годината е куца, поне на 55-тия етаж на Бурж Ал Араб, оплаквайки се, че няма квалифицирани кадри, производителността е ниска, а заплатите на служителите им несъразмерно високи. Ай наздраве