След атаката в Барселона: Откриха живо изчезналото 7-годишно момче

OFFNews 19 август 2017 в 16:09 19347 2

След атаката в Барселона: Откриха живо изчезналото 7-годишно момче

Снимка Sarah Auzner/Facebook

Седемгодишният Джулиан Алесандро Кадман, който беше обявен за изчезнал след терористичното нападение в Барселона, е бил открит жив в болница в града. Момчето, което е от смесен брак, е бил приет в болницата отделно от майка си. Заради хаоса около атаката досега никой не е знаел къде се намира той.

След атентата семейството му правеше отчаяни опити да го открие, включително и с призиви в социалните мрежи, съобщава Гардиън.

Липсата на детето беше оповестена лично от премиера Тереза Мей, след като дядо му, който е британец, призова случаят да бъде разгласен с надеждата някой да даде информация за 7-годишния му внук.

"Джулиан е на 7 години и е бил с Джом (майката на детето, бел. ред.), когато по време на атаката от терористи в Барселона дамата били разделени", написа Тони Кадман в профила си във Фейсбук и разпространи снимка на момчето. Джулиан заедно с майка си били в Барселона, за да присъстват на сватбено тържество.  

В петък Мей заяви, че британските служби са се включили активно в издирването на детето, но това не било оповестено нарочно.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11739

2

muhlio

20.08 2017 в 01:24

Е тази новина е от вчера преди обяд.Детето е с двойно гражданство австралийско и английско.

23293

1

Стефан

19.08 2017 в 17:12

И тия хора ни забраняват да си бъркаме в носа?
Не която трябва страна, е наречена хондурас.