Тръмп бил саркастичен с идеята си за инжектиране на дезинфектант

OFFNews 24 април 2020 в 21:56 3190 3

Президентът Доналд Тръмп заяви, че предположението му, че хората могат да поглъщат или да си инжектират дезинфектант против КОВИД-19, е било опит за сарказъм, предаде Асошиейтед прес.

Тръмп вчера спомена, че изследователите проучват ефекта от дезинфектантите върху вируса и се чудеше дали те биха могли да се инжектират на хора, като заяви, че би било интересно да се провери това. Друга негова идея беше да се подложи тялото “на силна – ултравиолетова или просто много мощна светлина" или да бъде вкарана светлината в тялото през кожата или по някакъв друг начин и добави, че това звучи интересно.

Но пред репортери днес в Овалния кабинет Тръмп настоя, че думите му са били разбрани погрешно. "Аз зададох въпрос саркастично на репортери като вас, просто за да видя какво ще се случи", каза Тръмп.

Размишленията на Тръмп относно дезинфектантите на вчерашния брифинг последваха, след като Уилям Брайън, шеф на дирекцията за наука и технологии в министерството на вътрешната сигурност, разказа как учените изпробват ефекта на дезинфектанти върху слюнка, съдържаща вируса, и респираторни течности върху повърхности.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6145

3

kokoten

25.04 2020 в 10:17

Тъжно и опасно е когато начело на такива държави са такива арогантни невежи и откровени тъпаци....и ние имаме своя принос с избирането на Мутрягата,добре поне ,че в световен мащаб нищо не зависи от нашата глупост....е,на нас ни идва малко нанагорно,ама нейсе....

11796

2

Keizer Soze

25.04 2020 в 00:58

Майтап, бе Уили!

4164

1

Egocentric Eccentric

25.04 2020 в 00:23

Много ясно. То и Цвета Караянчева като написа "Брекзид" с Д се шегуваше.