Тръмп и Джо Байдън си размениха закани за бой

ОFFNews 22 март 2018 в 15:43 5241 1

Американският президент Доналд Тръмп се закани, че ще надвие на бой бившия вицепрезидент Джо Байдън, ако последният изпълни заплахата си "да му хвърли як пердах", предаде Асошиейтед прес.

В реч в университет в Маями във вторник, Байдън подложи на остра критика Тръмп, като напомни за отправените му обвинения в сексуален тормоз. Той спомена публикуван през 2005 г. видеозапис, в който Тръмп се хвали пред събеседник, че има успех сред жените, на които се харесвало, когато той ги задява.

"Питаха ме дали бих искал да вляза в дебат с този джентълмен (Тръмп), и аз казах: Не!" - заяви Байдън пред студентите, поддръжници на неговата Демократическа партия. - "Ако бяхме ученици в горните училищни класове, бих го завел зад физкултурния салон и бих му хвърлил як пердах."

Днес Тръмп отвърна в Туитър: "Лудият Джо Байдън се опитва да се прави на нахакано момче. А той, всъщност, е умствено и физически слаб и въпреки това ме заплашва за втори път с физическа разправа. Но той не ме познава - веднага ще бъде сразен и ще лее горчиви сълзи. Не заплашвай хората, Джо!"

БТА

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови