Тръмп изригна срещу Иран: Не ни заплашвайте или ще понесете последствия, каквито малцина са понасяли

OFFNews 23 юли 2018 в 11:13 2863 3

Доналд Тръмп

Президентът на САЩ Доналд Тръмп предупреди иранския си колега Хасан Рохани никога повече да не заплашва САЩ, предаде Ройтерс. По-рано Рохани заяви на американския държавен глава да не води враждебна политика спрямо Техеран.

"Никога повече не заплашвайте САЩ или ще понесете последствия, каквито малцина са понасяли в историята", написа Тръмп в Туитър, използвайки само главни букви. "Ние вече не сме страна, която подкрепя побърканите ви думи за насилие и смърт. Внимавайте!", добавя Тръмп, цитиран от БТА.

"Господин Тръмп, не дърпайте лъва за опашката, защото само ще съжалявате", каза по-рано Рохани и предупреди, че евентуална война с Иран ще е "майката на всички войни". Рохани обаче не изключи възможността за мир между Вашингтон и Техеран, отбелязва Ройтерс.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11202

3

Zol

23.07 2018 в 15:23

Ако САЩ използват ядрено оръжие за нападение ще бъдат изолирани от целия останал свят.. това ще е икономическа смърт за тях. Така че ако има война.. тя ще е конвенционална.. а там кой кого и как нямам идея.. но пък САЩ са доказали на света колко добре могат да сеят хаос и разруха (в това са най добри и на това се гради външната им политика).. и междувременно президентите им да получават нобели за мир :))

13507

1

Внимавайте, САЩ имат ядрени оръжия и не се страхуват да ги използват.
Белите каски не са вече в Сирия, искате ли да ви "помагат"??