Убиецът от Лас Вегас е бил милионер. Жертвите вече са 59

OFFNews 03 октомври 2017 в 07:45 9895 1

Убиецът от Лас Вегас Стивън Падок е бил милионер. Живеел е изключително богато и хобито му е било да проиграва големи суми на хазарт. Имането му е било от успешен бизнес с недвижими имоти. Това прави мистерията за мотивите на действията на разведения пенсионер още по-дълбока.

Полицията откри огнестрелни оръжия, експлозиви и хиляди патрони в дома на 64-годишния стрелец.

Жертвите на нападението вече са 59 загинали и 527 ранени, уточни на пресконференция шерифът на Лас Вегас Джоузеф Ломбардо.
Той каза, че в дома на убиеца в град Мъскийт, на 120 км от Лас Вегас, следователите са открили "още над 18 огнестрелни оръжия, експлозиви и хиляди боеприпаси, както и електронни устройства, които разучаваме в момента".

Джон Фъдънбърг, съдебен лекар от окръг Кларк в щата Невада, в който се намира Лас Вегас, заяви, че броят на загиналите може да се увеличи. Той не отговори дали всички жертви са били поразени от куршуми. Някои жертви може да са били прегазени от бягащата от концерта тълпа, отбеляза ДПА.

Големите американски авиокомпании разрешиха на пътниците си да променят плановете си за полети от и за Лас Вегас, без да плащат наказателни такси, след най-кървавото нападение с огнестрелно оръжие в съвременната история на САЩ.

"Американ еърлайнс", "Делта еърлайнс" и "Аляска еърлайнс" обявиха, че до края на днешния ден клиентите им могат да се откажат от закупените билети, а за "Юнайтед еърлайнс" предложението ще важи до петък, съобщи БТА.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

1

El Commandante

03.10 2017 в 08:25

В предишния репортаж по темата се каза, цитирам “Полицията е направила обиск в дома му в град Мескит, но не е открила нищо необичайно.”

В този:”следователите са открили "още над 18 огнестрелни оръжия, експлозиви и хиляди боеприпаси, както и електронни устройства, които разучаваме в момента"


Как се връзват двете неща?