Улично правосъдие във Филаделфия: Тълпа преби до смърт мъж, откраднал кола с деца вътре

OFFNews 13 юли 2019 в 11:05 28174 8

Разгневени хора пребиха до смърт мъж, опитал да открадне автомобил с три деца в него, съобщи полицията в американския град Филаделфия.

Жертвата е Ерик Худ на 54 години. Той се качил в колата и потеглил, докато майката и бащата на децата пазарували в магазин в четвъртък вечерта. Родителите догонили автомобила, когато бил спрян от трафика, и измъкнали оттам похитителя.

Худ нападнал бащата и побегнал, но сцената събрала тълпа от хора, която хванала крадеца и го пребила. По-късно той бил откаран в болница, където починал.

"Не съм привърженик на уличното правосъдие", коментира капитан Джейсън Смит от филаделфийската полиция пред медиите. "Мисля, че когато говорим за престъпления, действията трябва да са на полицията." Засега няма арестувани, макар че полицията преглежда видеозаписи от случилото се.

Говорител на окръжния прокурор обяви, че прокуратурата чака пълните данни от полицейското разследване преди да може да коментира случая.

Децата в автомобила не са пострадали, допълват от полицията. Не се съобщава на колко години са те. Във видеокадри, разпространени в американските медии, се вижда бебешко кошче за кола, оставено до автомобила, и жена, държаща на ръце дете на не повече от 2-3 години.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4000

8

Autist

22.07 2019 в 16:15

Какво значение има дали е черен или не ?
Всеки за отвличане на деца това заслужава, добре са направили.

3900

7

минувач

14.07 2019 в 06:27

Всички участници в театъра са негри. Ако имаше бял участник досега цялата негърска пасмина в САЩ щеше да се е вдигнала да протестира, граби магазини, пали коли и да реве до небето че са неоправдани.
Семейството е оставило колата запалена с трите деца вътре и е влязло в заведение за бързо хранене, когато друг черньо е задигнал колата. Застигнали са го защото е бил блокиран в спрял трафик и "братята" му са го поотупали. Не че не е заслужавал...

23293

6

Стефан

13.07 2019 в 22:48

Пример.
През 99-а се мотах в остатъчната Югославия. Масата от населението там още се имаше за "югославяни". А на въпроса "кой ще се бие за Югославия?", отговорът беше "ти улав ли си бе, никой!"
Югославия е станала ненужна по резултата от Първата световна война. По инерция просъществува почти до края на века.
Подозирам, че сащ са също толкова устойчива конструкция. Азия вече спря да се интересува от тях. И Русия.
А когато имаш ново гадже, ти е все едно как те заплашва с развод опротивялата ти злобна жена.

23293

5

Стефан

13.07 2019 в 22:30

Няма да се събудят. Те вече нямат националната енергия за това.

5900

4

Старши

13.07 2019 в 19:58

А бе ще се събудят американците, ами ние ние КОГА ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????

23293

3

Стефан

13.07 2019 в 17:00

Ти па, негро! Не може да е негро. Трябва да е афро-примат. Или примато-американец. Освен ако не е црънец, де. Или негро.

4245

2

rrr11

13.07 2019 в 12:29

Белите във Филаделфия са малцинство, така че най-вероятно негър, както и семейството с трите деца оставени сами в колата. Намирисва на поредния криминален случай с неинтегрирани тъмни субекти, но вече не е политкоректно да се споменава расата в криминалните хроники, и това че при по-тъмните престъпността е много по-висока.
 
X

Подкастът на OFFNews