Външно препоръчва на българите в Петербург да не ползват обществен транспорт

OFFNews 03 април 2017 в 22:01 4527 3

Снимка twitter.com/aban_in

Министерството на външните работи препоръчва на българските граждани, пребиваващи в района на Санкт Петербург, да избягват ползването на всички видове обществен наземен и подземен транспорт в града, съобщава БТА.

МВнР препоръчва на българските граждани да не посещават места с повишена концентрация на хора като концерти, търговски центрове, спортни прояви, обществени пазари, да се осведомяват редовно за ситуацията и да се съобразяват напълно с препоръките на местните власти.

При необходимост, българските граждани могат да се обръщат за допълнителна информация и съдействие към Генералното консулство на България в Санкт Петербург на телефон +7 921 633 61 16.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

3

Стефан

04.04 2017 в 01:32

Добре поне, че Главнокомандващият не препоръчва на пехотата да не излиза от окопите.
Дебили. Някой от това министерство бил ли е някога в Питер? Как ще избяга от там без "обществения транспорт"? Щото и такситата са ОТ. В милионната София, някак може и да походиш пеша в центъра. В 8 милионния Петербург, пеша не можеш да обиколиш и гарата, даже някоя от малките. Територията му просто е от ЦУМ до Пазарджик. А сега там освен студено, е и влажно - ад даже за местните. Колите под наем струват колкото струват, и ако не познаваш града - не можеш да стигнеш и до следващата бензиностанция. А ако го познаваш - може само да се смееш на преписаните от гугъл пишман съветчета на министерските чиновничета.

29585

2

Izalina

03.04 2017 в 23:03

За въздухоплаването нещо?

Напънала се планината и родила ... мишка.

Ше прочетеме ли някога адекватна позиция на външно?
Не ми отговаряйте.