Вила за милиони на пропагандиста Соловьов на езерото Комо осъмна в кървавочервено

OFFNews 07 април 2022 в 15:15 3035 3

Вила за милиони на Владимир Соловьов на езерото Комо в Италия осъмна, "украсена" с червена боя. Соловьов се смята за придворния пропагандист на руския президент Владимир Путин и минава за неофициалния говорител на Кремъл.

Непознати оцветиха в кървавочервено водата в басейна на вилата, а стените на сградата бяха опръскани в същите багри и надпис "убиец".

По-рано друга вила на Соловьов пострада от народната "любов". Неидентифицирани се опитаха да запалят сградата с горящи автомобилни гуми.

Според немския "Билд" Владимир Соловьов разполага с три вили в Италия. 

В началото на март финансовата полиция на Италия наложи запор върху две от тях, чиято стойност е 8 млн. евро. Те също са на езерото Комо, съобщи италианското издание La Repubblica.

Още през 2019 г. разследване на екипа на Алексей Навални показа, че журналистът от държавната телевизия разполага с не една, а две вили на езерото Комо недалеч от имението на актьора Джордж Клуни.

58-годишният Соловьов се прочу и с определението "справедлива" за войната на Русия в Украйна, а украинците нарече "нацисти". Според него руската армия нанасяла удари с "хирургическа точност" - въпреки множеството свидетелства за унищожението на жилищни сгради и инфраструктура, както и за ликвидирането на мирно население по време на бомбардировките.

Соловьов остави и "българска следа". В Телеграм канала си "Соловьов LIVE" той публикува снимка на пророчицата Ванга със следния цитат:

"Всички беди за България идват от Америка. А Русия, Русия ще поправи всичко. Няма сила, която да сломи Русия. Русия ще се развива, расте и крепне. Всичко ще се размрази като лед, само едно ще остане недокоснато – славата на Владимир, славата на Русия. Твърде много ще бъдат пренесени в жертва. Никой не може да спре Русия. Всичко ще премахне нея по пътя си и не само ще се съхрани, но и ще стане господар на света. Русия отново ще стане велика империя, преди всичко империя на духа.“

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-60

3

офф бее

07.04 2022 в 17:14

Иска и душата в рая, и... Аманямааааа...
А на Комо е много красиво! Сега само на снимки ще го гледа, а ние можем и да идем, ако и да нямаме вили. Ама то и той няма де... баси кефа! :-)))

2073

2

Johnny B Goode

07.04 2022 в 15:33

А, той не ще в братска Еритрея, в гадния загнил запад иска. Да го громи идеологически отвътре.

2550

1

alfakentavur

07.04 2022 в 15:18

Няма проблем. Ще си купи нова в Индия, Китай, Пакистан или Еритрея. То това са най-важните държви в Света, защото има няколко милиарда население. Венсеремос!