Винаги двама, винаги. Виц след виц за руските агенти Петров и Боширов

OFFNews 14 септември 2018 в 21:24 15672 0

Александър Петров и Руслан Боширов, най-големите почитатели на английската готика в цяла Русия

Абсурдното интервю, което Александър Петров и Руслан Боширов, обвинени в отравянето на Скрипал и дъщеря му, дадоха за ТВ канала Russia Today предизвика лавина от иронични коментари и вицове в социалните мрежи.

На въпроса какво са правили в Солсбъри те обясниха, че са пътували в града като туристи. "Приятели отдавна ни съветваха да посетим този прекрасен град", каза Петров пред RT.

Удивително. Двама руснаци твърдят, че са отишли до Солсбъри като туристи, но заради снега в града веднага са се върнали в ... Москва. През март. Когато цялата Москва е в сняг - гласи един от коментарите в twitter.

Попитаха Петров и Боширов "Момчета, вие не сте агенти на ГРУ, нали", а те на мига и в хор отвърнаха: "Тъй вярно!" - отбелязва друг потребител във Facebook.

Най-много шеги обаче провокира моментът от интервюто, в който главният редактор на RT Маргарита Симонян пита Петров и Боширов какво точно ги свързва, тъй като на всички видеокадри във Великобритания двамата са неразделни, винаги един до друг. "Хайде да не обсъждаме неща от личния ни живот" - отговаря Боширов.

Ето и реакциите във Facebook и Тwitter:

"При такивa прекрасни агенти от ГРУ защо Русия не легализира гей браковете?" 

"За 24 часа Путин превърна двама агенти на ГРУ в гейове, които спят в едно легло в хотелската стая. Аз съм чао"

"Явно Петров и Боширов още дълго ще трябва да се преструват на влюбена двойка - това е наказанието им от ГРУ за неизпълнената задача"

" - Каква е целта на визитата ви в Солсбъри?

- Да разгледам известната в цяла Европа катедрала."

(Кадър от филма "Брат" 2, актьорът Виктор Сухоруков в ролята  на престъпния бос Виктор Багров-Татарина)

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови