Вицове след шока: Накрая Бабченко ще го убие жена му

Юлуиш Висожински 30 май 2018 в 20:29 6069 0

След като стана ясно, че руският журналист Аркадий Бабченко е жив, а неговото вчерашно убийство в Киев - инсценировка на специалните служби, в социалните мрежи се появиха множество шеги.

Част от вицовете са провокирани и от признанието на журналиста, че за инсценировката не са знаели нито жена му, нито приятелите му. Оказва се, че съпругата му почти денонощие е живяла с мисълта, че Бабченко е мъртъв.

Олечка, прости ми, моля те, нямаше друг начин! - обърна се днес на пресконференцията Аркадий към съпругата си.

Така се роди и вицът, че накрая Олечка ще убие мъжа си напълно реално.

Екатерина Фомина от "Новая газета" пък написа, че на жените в редакцията днес са подарили по роза от погребалния букет за Аркадий Бабченко.

Друг потребител в twitter се пошегува, че утре в централата на украинското разузнаване ще има съвместна пресконференция на Джон Ленън и Кърт Кобейн.

Сега пристигналите в Киев руски журналисти, без да изпълняват поръчение на специалните служби, ще доубият Бабченко, иронизира потребител в twitter.

И още шеги: Ето защо ни трябват мавзолеите - всичко се вижда и никой не се съмнява; Защо украинските специални служби могат да възкресят Аркайдий Бабченко, а Джоан Роулинг  не можа да възкреси Дъмбълдор, Сириус и ухото на Джордж?

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови