Заляха Найджъл Фараж с млечен шейк

OFFNews 20 май 2019 в 21:20 3592 1

Найджъл Фараж

Лидерът на новата британска „Партия на брекзита“ Найджъл Фараж бе залят в центъра на Нюкасъл с млечен шейк.

Франс прес уточнява, че след тортата със сметана, млечният шейк се е превърнал в новото „оръжие“ на предизборната кампания във Великобритания. Партията на Фараж засега води в допитванията за европейските избори, в които страната е принудена да участва, въпреки намерението й да излезе от ЕС.

Сцената с ексцентричния протест срещу него се е разиграла, докато той отивал на предизборна проява в града, придружаван от екипа си и от журналисти. В градския център внезапно изскочил мъж и изплискал чашата си с шейка върху политика. Записи, разпространени в социалните мрежи, показват видимо шокирания Фараж с оплескан костюм, който се кара на гардовете си, защото не са предотвратили инцидента.

Неговият случай обаче не е единствен. Томи Робинсън, съветник на Партията за независимост на Обединеното кралство, също е преживял атака с млечен шейк. Той отвърнал без колебание на нападението, като се нахвърлил върху „атентатора“ и започнал да го удря. Кандидадът за евродепутат от същата партия Карл Бенджамин е бил залят с шейк и замерен със сурова риба, докато отивал на предизборна проява в Югозападна Англия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови