100 представители на бизнеса ще са част от първото обучение за BrandFormance у нас

OFFNews 28 февруари 2019 в 14:26 1922 0

Един от най-добрите експерти в социалните медии у нас, Иво Илиев, е подготвил ново обучение към представителите на бизнеса – „BrandFormance в социалните медии“, което ще се проведе в София на 21 март 2019 г. Подробности ще откриете в официалната страница на обучението: www.presenthink.com/brandformance.php .

„Съвременните компании имат интерес да присъстват на възможно повече места, където са техните клиенти. Днес това включва активности и инвестиция в повече от 2 социални медии. Поддържането на фейсбук страница и управлението на фейсбук реклами се превърнаха в професии на пълен работен ден. От миналата година в такива професии се превърнаха и услугите по поддръжка на бизнес профили в Инстаграм и YouTube с новите му възможности. Това многообразие от канали създава два казуса за бизнесмените – къде по-напред да инвестират и как адекватно да присъстват. Основната цел на обучението е да им дадем достатъчно много идеи в отговор на тези въпроси“ – сподели лекторът Иво Илиев.

Иво има близо 17 години международен опит в дигиталния маркетинг и реклама. Спряган е като един от най-сериозните професионалисти в областта на социалните медии. Има многогодишен лекторски опит и е провел десетки корпоративни обучения. Работил е по дигиталния маркетинг на международни марки като Raiffeisenbank, NIVEA, Coca-Cola, GENERALI, Eucerin, Ford, NESTLE, TEVA и много други.

В началото на 2019г. Иво Илиев беше сред първите сертифицирани експерти в международната програма на Facebook за маркетинг консултанти, преминал успешно изпитите за фейсбук performance и branding реклама и instagram реклама. За много от неговите колеги и представителите на бизнеса у нас, г-н Илиев е познат с неговия маркетинг блог www.ivosiliev.com и от проекта му за обучения www.presenthink.com, част от който е предстоящото бизнес събитие.

„Днес има богато разнообразие на branding възможности в социалните медии – influencer маркетинг, employee и employer брандинг, personal брандинг и пр., които включват в нашата комуникация и представяне лидери на мнение, клиенти, служители, мениджъри и др. В рамките на един цял ден ще поговорим за конкретни идеи как този брандинг да подкрепи нашите performance маркетинг и реклами.“ – споделя за предстоящото обучение г-н Илиев.

Като практик, сблъсквал се с различни казуси в своята професия, Иво Илиев е забелязал, че в последните години бизнесът инвестира до голяма степен хаотично в модерния influencer маркетинг. „В един момент се допуска грешката да се мисли в какво да инвестираме една сума – в реклама в социалните медии, или в хонорар на лидер на мнение. Често решението е някъде по средата. Масово бизнесите виждат възможности да се популяризират чрез известните личности и забравят, че най-силните лидери на мнение са техните клиенти. В това лутане се пропускат възможности и именно това е една от темите на предстоящото обучение в София. Ще обясним как някои възможности се превръщат в силни конкурентни предимства за една фирма и помагат на клиентите да я изберат пред останалите.“ – конкретизира Илиев и допълни – „Отдавна Facebook, YouTube, Instagram и LinkedIn не са просто да пуснеш няколко поста и да повярваш, че присъстваш там. Смятам, че бизнесът има нужда да получава обучения по дигитален маркетинг, които да му помогнат да реши в какво да си инвестира парите, да получи увереност и идеи за експериментиране. Затова тук няма да се концентрираме над това да обясняваме на хората кога да си пускат статусите и какви размери да са картинките им – ще се съсредоточим над модерните стратегии, подходи и практики.“

Половината от общо 100 места в предстоящото обучение са потвърдени. Ако сте собственик или мениджър в компания – можете да направите регистрацията си на адрес www.presenthink.com/brandformance.php с код за отстъпка offnewsbg за 20% намаление за наши читатели.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови