А1 е първият телеком у нас с видео магазин за своите клиенти

Светослав Метанов 19 юни 2019 в 18:17 2016 0

А1 е първият телеком в България, който вече консултира чрез видео обаждане своите клиенти при закупуване на продукти от своя онлайн магазин. Това става възможно с услугата видео магазин, която е достъпна за смартфон, таблет и настолен компютър чрез специална икона за всяко устройство от онлайн портфолиото на А1.

Идеята на услугата е всеки клиент, който има нужда от съдействие при въпроси и колебания по време на поръчка от електронния магазин на А1, да получи съдействие в реално време от консултанти на компанията. Видео магазинът е на разположение на клиентите всеки работен ден от 10:00 до 17:00 часа.

Потребителите могат да се възползват от услугата, като кликнат на специалната Live икона, която се намира под всяко устройство на А1.bg. След като избере опцията „видео магазин”, клиентът ще се свърже посредством видео връзка с експерт на А1, който ще даде професионална консултация при избор на ново устройство или тарифен план и ще съдейства с изготвянето на поръчката. Видео връзката не навлиза в личното пространство на потребителите – тя е еднопосочна, като клиентът вижда служителите на А1, но те не виждат него или неговия дом. Не е нужно дори клиентът да има включен микрофон, защото А1 предлага и възможността за разговор в реално време чрез чат.

Услугата е първата по рода си за българския телеком пазар и дава възможност на клиентите да се възползват от възможностите и на електронния, и на физическия магазин на А1. Освен за устройства, скоро видео магазинът ще бъде достъпен и за мобилни и фиксирани услуги на компанията. Едновременно с това те спестяват време от чакане и могат да бъдат консултирани в удобни за тях час и място.

На A1.bg потребителите могат да се абонират за мобилни, фиксирани и дигитални услуги, както и да поръчат смартфони, лаптопи, телевизори и други технологични устройства на изгодни цени. В електронния магазин на A1 редовно се предлагат продукти на намалени цени, валидни единствено при покупка онлайн, а клиентите получават като подарък аудио колонка.

Доставките на онлайн магазина на А1 се извършват безплатно до всяка точка на България, както при закупуване на устройство, така и при подписване на договор. Поръчките се осъществяват до 48 часа. При поръчки, заявени до 11:00 часа в София, доставката се осъществява до 18:00 часа в рамките на същия ден. А1 е и единственият телеком у нас, който предлага експресна инсталация на фиксирани услуги в рамките на 24 часа за клиентите на своя онлайн магазин.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови