Бил Гейтс помага на Зукърбърг да се дипломира (видео)

Пожела му да си намери хубава работа с тапията от Харвард

OFFNews 09 март 2017 в 12:56 8286 2

Години след като напусна "Харвард", за да създаде най-голямата социална мрежа, собственикът на Фейсбук марк Зукърбърг най-сетне ще получи диплома от университета.

Новината бе съобщена от "Харвард" в Туитър с клипче на Зукърбърг, който има и специален гост - милиардерът и филантроп Бил Гейтс.

На видеото Зукърбърг се хвали на Гейтс, че ще държи реч пред абсолвентите на "Харвард" и че ще получи диплома от университета.

Собственикът на Фейсбук дори моли Гейтс да му помогне с написването на речта.

"Те знаят, че не съм завършил, нали?", иронично пита Зукърбърг в клипа.

"О, това е най-добрата част. Даже ти дават диплома!", отговаря от своя страна Гейтс, който също като Зукърбърг е напуснал "Харвард" преди да се дипломира, но пък години по-късно от университета сами го потърсили.

Събитието ще се проведе на 25 май в "Харвард", като по този повод Зукърбърг пусна и статус в социалната мрежа, който гласи:

Президентът на Харвард ми припомни, че планът "Маршал" за възстановяването на света след Втората световна война е бил обявен в същата зала, където ще държа реч. Без напрежение.

В коментар под новината Гейтс пожелава на Марк да си намери мечтаната работа след дипломирането.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

2

Denis Rizanov

09.03 2017 в 13:13

На тоя серсемин му е същото каквото е било и на Стив Джобс, дет се "дипломира" в последните години от живота си помежду другото, борейки с рак на панкреаса.
При тях тапията няма връзка с образованието, което пък няма връзка с натрупания опит, който пък няма абсолютна никаква връзка с натрупаното състояние. Сложна работа е егото.

14355

1

neverland

09.03 2017 в 13:03

Разгеле, там да му пишат една тройка по милост и да се свършва. То смешна история, иначе. Какво ли му е на Марк, има си милиарди, а на Нова година му пожелават "айде и да завършиш най накрая" :) И той пък какво се връзва на чуждите приказки или го прави защото знае, че в днешно време без тапия не можеш да си намериш работа :)