CAT S41 – SMART телефон с HARD функционалности

OFFNews 15 март 2018 в 14:39 3955 1

Добра новина за всички пътешественици, авантюристи и любители на адреналина: телефонът ви може да е не само SMART, но и HARD. И не, не става дума за калъфи и протектори, които да предпазят устройството от надраскване, а за новия смартфон CAT S41, който се предлага ексклузивно от VIVACOM сред операторите, в онлайн магазина на телекома.

Създаден, за да оцелява, той ще остане здрав дори след падане върху цимент от 1.8 метра, както и ще работи перфектно след потапяне във вода на дълбочина до 2 метра.

Не се тревожете, ако искате да прекарате няколко дни сред природата – смартфонът ви ще оцелее и без ток. Батерията на CAT S41 е с капацитет 5000 mAh, а производителите обещават, че телефонът ще издържи цели 44 дни в режим на готовност и 38 часа в провеждане на разговори. А ако на някого от компанията му падне батерията, докато все още е далеч от електрическия контакт, може да му „дадете“ малко от вашата.

С опцията си за споделяне на заряд CAT S41 се превръща в зарядно устройство за друг телефон. Всичко е много лесно – смартфоните се свързват един с друг чрез специален кабел, наличен в комплекта, а процесът се следи с приложение. Така може да определите точно колко процента от вашата батерия да се прехвърли към тази на другото устройство и да сте спокойни, че то няма да изтегли повече енергия, отколкото е останала на вашия телефон.

Освен дълъг живот на батерията, CAT S41 ще ви осигури и необходимата сигурност с подобрените услуги на SOS Location Alert. Сигналът за местоположението е функция за безопасност, която ви позволява бързо да изпращате SOS съобщения с местоположението си или да проверявате къде се намират членовете на екипа, когато работите в опасни зони.

И за да не бъде само HARD, но и SMART, CAT S41 разполага с 13-мегапикселова основна и 8-мегапикселова предна камера. За безупречната му работа се грижи 8-ядрен процесор, който работи на честота 2.3 GHz. Телефонът разполага и с 3 GB RAM и 32 GB вградена памет плюс възможност за добавяне на microSD карта. Дисплеят му е 5" Full HD TFT с покритие Gorilla Glass 5 и възможност за ползване с ръкавици и мокри пръсти.

Ако и вие нямате търпение да се сдобиете с новия CAT S41, вече може да го поръчате бързо и лесно от онлайн магазина на VIVACOM: www.vivacom.bg

С един от най-предпочитаните планове – Smart L+, телефонът струва само 29,98 лв. на месец с план.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови