Дербита от Испания и Италия преди Коледа по MAX Sport

OFFNews 22 декември 2018 в 09:50 1359 0

Празничният уикенд преди Коледа по спортните канали на А1 ще премине под знака на горещи футболни дербита от Испания и Италия. Съботният ден ще предложи на феновете на Серия А прякото излъчване на пет двубоя от XVII кръг.

Началото на маратона е в 13:30 часа със сблъсъка между Лацио и Каляри, който ще се излъчи пряко в ефира на MAX Sport 3. От 16:00 часа Милан е домакин на Фиорентина, като мачът също е по MAX Sport 3. По същото време, но по MAX Sport 1, започва битката между Наполи и СПАЛ.

От 19:00 часа съставът на Киево, който е единственият тим в Серия А, който няма победа от началото на шампионата, ще има много труден тест – домакинство срещу състава на Интер, който ще брани позицията си в Топ 3. От 21:30 часа пък е време за голямото дерби на кръга между Ювентус и Рома. Домакините от Торино имат 15 победи в първите си 16 мача в шампионата, но през годините „вълците” винаги са давали сериозен отпор на „старата госпожа”. Мачовете Киево – Интер и Ювентус – Рома ще може да се проследят директно по MAX Sport 3.

Последните мачове за календарната 2018 г. в испанската Ла Лига също обещават много емоции на феновете. В събота лидерите във временното класиране Барселона и Атлетико Мадрид имат наглед лесни домакински мачове. „Дюшекчиите” посрещат от 17:15 часа Еспаньол на „Уанда Метрополитано”, докато Лионел Меси и компания играят от 19:30 часа на „Камп Ноу” срещу Селта. В късния мач от 21:45 часа закъсалият тим на Атлетик Билбао ще преследва жизненоважните за оцеляването си 3 точки срещу коравия състав на Валядолид. Трите мача от съботната програма на Примера ще се излъчват на живо по MAX Sport 2.

Календарната година в испанкия клубен футбол ще се закрие в неделя с последните два мача от XVII кръг. От 17:15 часа Леганес посреща Севиля, а от 19:30 часа Райо Валекано е домакин на Леванте, като двата сблъсъка ще се предават пряко по MAX Sport 2.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови