Допълнителни минути и MB и по-ниски месечни такси във VIVACOM през ноември

OFFNews 02 ноември 2017 в 11:19 2379 0

Синоптиците определят ноември като месец на променливото време, но не така ще е в магазините на VIVACOM. Само през ноември свободата да говориш колкото искаш ще е постоянна величина не само за месеца, но и за следващите две години, съобщават от телекома.

VIVACOM добавя допълнителни минути за разговори към план SMART М+, а разговорите с тарифите от SMART L до SMART XL+ ще са без ограничения не само в България, но и в роуминг в страните от Европейския съюз. Най-важното е, че допълнителните минути за разговор ще са в сила през следващите две години.

Във времето на интернет потреблението, VIVACOM добавя към безлимитните разговори и солидно количество допълнителни MB за сърфиране в страната и в Европейския съюз. До 5 000 повече са мегабайтите на максимална скорост, които VIVACOM предлага само сега в тарифните си SMART планове, при това за целия срок на договора.

Ще говорите свободно и ще сърфирате на максимална скорост, ако имате нужда от промяна сега – на плана си, на оператора или на предплатената карта. Офертата е валидна за частни и бизнес клиенти с тарифни планове Smart М/М+/L/L+/XL/XL+ при подписване на договор за 24 месеца. Промоцията е валидна и при комбиниране на услуги по оферта „Комбинирай и спести“.

Ноемврийската промоция на VIVACOM е за тези, които искат промяна и ценят свободата на общуване и сърфиране без досадно следене на минути и мегабайти.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови