ERP.BG събра над 150 представители на бизнеса на своята партньорска конференция ERP.net Expo 2019

OFFNews 12 юни 2019 в 21:05 2337 0

Българската софтуерна компания ERP.BG събра свои партньори, клиенти и представители на бизнеса на първата си конференция „ERP.net Expo 2019 – Нови бизнес възможности с екосистемата ERP.net“. Събитието се проведе на 6 юни в Sofia Event Center при засилен интерес от страна на технологичния бранш и с общо над 150 участника.

Дванадесет партньори на ERP.BG представиха своите продукти на изложението в рамките на събитието – като част от иновативната екосистема, създадена към нейната ERP система EnterpriseOne. Сред тях имаше решения за връзка с касови апарати, дигитални етикети за търговски обекти, телекомуникационни решения, блокчейн базирани системи, софтуер за логистика и транспорт, решения за производството и др.

„Благодарим на всички участници, които уважиха нашия първи партньорски форум и показаха, че сме на прав път. Днес технологиите се развиват към изграждането на екосистеми от свързани приложения и за нас беше важно да се позиционираме в рамките на тази тенденция. Резултатът е първата българска екосистема за бизнес решения ERP.net, изградена около ERP системата EnterpriseOne. Включването на толкова голям брой партньори и представители на бизнеса на първото ни събитие показва, че усилията ни се оценяват и около ERP.net вече има създадена общност, която тепърва ще се разраства“ - сподели Иван Аржентински, основател и управляващ партньор на ERP.BG.

Той описа пред препълнената зала какви са възможностите за включване в партньорската програма на компанията, а нейният изпълнителен директор Анастас Шопов разказа за цялостната подкрепа, която получават партньорите на ERP.BG – както в технологично, така и в маркетингово и търговско отношение. Силен интерес имаше и от страна на потенциални партньори, които желаят тепърва да се включат в екосистемата ERP.net.

В края на конференцията се проведе и дискусия за актуалната през последните месеци Наредба Н-18 на Националната агенция за приходите (НАП), в която се включиха Иван Аржентински и Росен Бъчваров, директор на дирекция „Комуникации и протокол“ в НАП.

Повече информация за партньорската конференция и за екосистемата ERP.net е достъпна на адрес: expo2019.erp.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови