HUAWEI Y7 с двойна AI камера – вече в магазините на VIVACOM

OFFNews 05 юли 2019 в 13:21 2773 0

Най-новият модел на HUAWEI е вече достъпен в магазините на VIVACOM, както и онлайн на сайта www.vivacom.bg, на цена от 10.98 лeва на месец в комбинация с план Smart L+.

Смартфонът се отличава с голям дисплей, двойна основна камера (13 MP + 2 MP), 4000 mAh капацитет на батерията и 3 GB RAM + 32 GB ROM памет.

Стилният и модерен HUAWEI Y7 предоставя на потребителите 6,26“ Full HD + Dewdrop дисплей със съотношение на екрана от 19:9 за по-добро изживяване при гледане. Допълнителна екстра е TÜV Rheinland сертификата на модела, който гарантира филтриране и намаляване на вредната синя светлина, осигурявайки защита и комфорт за очите.

Устройството предоставя възможност за заснемането на кадри, сравними с това на професионален апарат. Разполага със специален ефект за светлина, който гарантира високо качество на снимката, дори и през нощта, както и Боке ефект за перфектен фокус. Вграденият изкуствен интелект (AI) разпознава до 500+ сцени от 22 категории в реално време, така че да предложи оптималния режим за снимане. А за любителите на селфитата, смартфонът притежава впечатляваща 8 MP камера със специална функция за разкрасяване, която изглажда несъвършенствата по лицето. Предната камера притежава опция за разпознаване на лицето и автоматично отключване на екрана без докосване.

HUAWEI Y7 pазполага и с впечатляващ капацитет от 4000 mAh и специална AI технология за контрол на батерията, която оптимизира максимално използването й при различни условия. Това позволява на потребителя да сърфира в интернет, да слуша музика и да провежда обаждания спокойно до 2 дни, без да се налага да го зарежда.

Устройството работи с процесор Qualcomm® Snapdragon™ 450 и притежава 3GB RAM, 32 GB ROM памет и възможност за още 512 GB разширено пространство. Благодарение на приложението HUAWEI Share 2.0 безжично и лесно могат да се прехвърлят снимки, музика и файлове между смарфона и персонален компютър.

Дизайнът на смартфона е симетричен и изчистен, а синтетичната керамична структура придава стилна визия. Елегантният модел се предлага в три модерни цвята - синьо, коралово червено и черно.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови