Happy Weeks с отстъпки на таблети във VIVACOM

По случай 10-годишнината си телекомът подготвя изненади за своите клиенти

OFFNews 17 юли 2019 в 18:29 2045 0

От 17 до 31 юли включително VIVACOM предлага таблети с отстъпка до -100 лв. от редовните цени. Намаленията са валидни при подновяване на текущ или при сключване на нов срочен договор за тарифни планове i-Traffic L+, XL+, XXL и XXL+ или при закупуване на таблет с еднократно или разсрочено плащане. 

Сред предлаганите модели е Huawei MediaPad M5, който е с 10,8-инчов дисплей. Таблетът използва процесор Kirin 960s за максимална производителност при игри, HD филми и мултитаскинг, за които помага и наличната 4GB RAM памет. Освен нея, потребителите имат на разположение 64GB вградена памет, както и слот за MicroSD карта с капацитет до 256GB. MediaPad M5 е първият таблет на производителя с технология за бързо зареждане – QuickCharge в комбинация с USB Type-C. Той се предлага на цена от 23,98 лв. на месец с план i-Traffic L+.

Друго неустоимо предложение е Samsung Galaxy Tab S4, който се предлага в комплект с клавиатура. Той разполага с мощен 10-nm AP процесор, който позволява безпроблемна работа в мултитаскинг режим, 64 GB вътрешната памет и MicroSD слот за до 400 GB външна памет. Моделът е с подобрен S Pen със страхотен нов дизайн, който прави всяко движение невероятно лесно. Таблетът се предлага на цена от 49,98 лв. на месец с тарифен план i-Traffic L+.

В промоционалния списък влиза също и Samsung Galaxy Tab A в комплект с оригинален аксесоар. Със своя 10.1-инчов дисплей и бърз 8-ядрен процесор Exynos, таблетът дава възможност за мултитаскинг, чрез разпределяне на задачите към отделните ядра. Батерията му е с издръжливост до 13 часа, а опцията Quick Connect позволява лесното прехвърляне на филми, видеа и снимки директно към smart телевизор. Samsung Galaxy Tab A се предлага на цена от 9,98 лв. на месец с план i-Traffic L+.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови