HeleCloud получи статут на Premier Consulting Partner в партньорската мрежа на Amazon Web Services

OFFNews 20 май 2020 в 11:33 3466 0

Технологичният консултант в платформата на Amazon Web Services (AWS) с офиси в Лондон, София и Хага – HeleCloud, обяви днес, че получава статут на Premier Consulting Partner, който е най-високото ниво в партньорската мрежа на AWS Partner Network (APN).

Престижното отличие е изключително ценен сертификат за качество за компанията, стартирала бизнеса си през 2016 г. едновременно във Великобритания и България, като от отварянето на офиса в София разраства местния си екип, който обслужва клиенти от целия регион на EMEA и покрива все по-широк спектър от бизнес функции за международното опериране на компанията.

„Ние сме изключително горди с получаването на статут на Premier Consulting Partner в партньорската мрежа на AWS, тъй като това постижение идва в момент, когато има значителен интерес и раздвижване около облачните услуги, предлагани от AWS. Нашите технически възможности и познания за платформата на AWS ще продължат да носят огромна стойност за клиентите, които търсят иновации и изграждане на нови услуги в Облака“, заяви Добромир Тодоров, изпълнителен директор и CCO на HeleCloud.

Постигането на статута на APN Premier Consulting Partner отличава HeleCloud като партньор на APN, демонстриращ експертен опит и забележителен успех в подпомагането на клиентите да проектират, структурират, изграждат, мигрират и управляват различни работни процеси чрез платформата на AWS.

„Завършването на строгия процес за доказване на нашия опит в AWS платформата, включително преминаването през всички стъпки на акредитация и сертифициране, показва, че екипът ни е отдаден на това да помага на компаниите да постигнат своите технологични цели чрез използване на бързината, широкия спектър на услугите и темпото на иновации на AWS по най-добрия начин. Ще продължим да правим значителни инвестиции в нашата AWS практика и ще помогнем на клиентите си да постигнат висока устойчивост и повишаване на ефективността на разходите в сегашните условия“, допълва Тодоров.

За да станат APN Premier Consulting Partners, компаниите е необходимо да завършат строг процес на одобрение чрез акредитации и сертификати, да демонстрират дългосрочна инвестиция в работата си с AWS и да притежават богат опит в прилагането на клиентски решения в AWS. APN Premier Consulting Partners разполагат със силни екипи от обучени и сертифицирани технически консултанти за работа с AWS и притежават задълбочен опит в управлението на проекти и професионални услуги за своите клиенти.

HeleCloud се присъедини към партньорската мрежа на APN през 2016 г. и оттогава помага на организации от всички сектори, включително финансови услуги, медии, независими доставчици на софтуер, продавачи на дребно, производството и публичния сектор да развиват бизнеса си чрез платформата на AWS. HeleCloud притежава статут на AWS Competency Partner за няколко AWS компетенции, включително Security, DevOps, Public Sector, Financial Services, Amazon Managed Services Solution Provider и Well Architected Partner. HeleCloud има акредитация и за AWS Security Hub Partner.

HeleCloud е технологичен консултант в платформата на Amazon Web Services с офиси в Лондон, Хага и София. Компанията подпомага средни и големи организации в изграждането на облачната им визия за развитието и реализацията на облачните им стратегии чрез водещата си Cloud Roadmap методология.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови