Huawei отправи послание към американците: Не вярвайте на всичко, което чувате

OFFNews 01 март 2019 в 11:50 1959 0

Снимка Adam Janofsky, Twitter

Китайската компания Huawei се опитва за стопли отношенията си със САЩ и да възстанови имиджа си чрез реклама в Wall Street Journal, в която се казва: „Не вярвайте на всичко, което чувате“.

В отворено писмо един от директорите Катрин Чен кани американските медии да посетят фирмата, за да изяснят "недоразуменията", които според нея са създадени от правителството на САЩ.

САЩ от дълго време насам спира стоките на Huawei, като приканва бизнеса и всички организации да не работят с тях.

"Пиша ви с надеждата, че можем да се разберем по-добре. През последните години правителството на САЩ прокара тръвдения за нас, които смятаме са недоразумение", пише в писмото.

Рекламата, публикувана в Twitter от репортер на Wall Street Journal, кани представители на медиите в САЩ да посетят фирмата и да се срещнат със служителите.

“Не вярвайте на всичко, което чувате. Елате да ни видите. Очакваме с нетърпение да се срещнем с вас“, отправя послание писмото.

Това не е първият път, в който Huawei се опитва да промени имиджа си по този начин. Наскоро тя пусна за новозеландския пазар реклами със слогън "5G без Huawei е като ръгби без Нова Зеландия“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови