Изпълнителният директор на Теленор Джейсън Кинг се присъединява към журито на Управленските и Предприемаческите комитети на Stevie Awards

OFFNews 29 юли 2020 в 14:20 2563 0

София, 29 юли 2020 г. – Джейсън Кинг, Главен изпълнителен директор на Теленор България, беше поканен в панела от журито на програмата Международни бизнес награди (International Business Awards®) на Stevie Awards за втора поредна година. Така той се присъединява към най-уважаваните лидери, предприемачи, иноватори и бизнес преподаватели в света.

Със своя богат опит в лидерството на международни технологични, телекомуникационни и медийни компании Джейсън Кинг ще е част от две съдийски комисии – за категорията Награди за управление (Management Awards), която признава постиженията на изпълнителни мениджъри, председатели и управленски екипи, и категория Предприемачески награди (Entrepreneur Award), която отличава предприемачи и екипите, основали най-успешните стартъпи из целия свят.

„За мен е изключително удоволствие да съм част от панелите от журито в тези две ключови сфери на бизнеса и очаквам с нетърпение да се присъединя към екипите от съдии и бизнес лидери. Лидерското мислене и предприемачеството ще са от съществено значение и с най-голям потенциал да допринесат за важните теми, които се дискутират днес, разпознаването на тенденциите, преди те да станат реалност, информираното изпълнение на нужните след COVID-19 промени в света и обществото и успешното продължаване на бизнеса“, каза Джейсън Кинг, главен изпълнителен директор на Теленор България. „Пожелавам късмет и успех в бизнес начинанията на всички български компании, които се състезават в тазгодишните Международни бизнес награди Stevie“, добави той.

Джейсън Кинг е водил бизнес трансформации, преструктурирания и разраствания на бизнес операциите на множество водещи и предизвикателни пазари в международни компании, включително Deutsche Telekom, UPC Liberty Global. Veon, Apple, Теленор Дания. Джейсън Кинг бе избран за главен изпълнителен директор Теленор България през 2018 г.

International Business Awards® е водещата програма за бизнес награди в света и единствената изцяло международна програма, която отбелязва постижения и позитивния принос на организации и работещи професионалисти в целия свят. International Business Awards® е един от осемте конкурса за бизнес награди на Stevie Awards, които се провеждат за 18-та година през 2020.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови