Модерният Samsung Galaxy Watch вече е в магазините на VIVACOM

OFFNews 12 септември 2018 в 15:45 5561 0

Модерен дизайн и интелигентно проследяване на графика предлага Samsung Galaxy Watch, който от днес може да намерите в магазините на VIVACOM. Часовникът е изработен от висококачествени материали, гладките линии му придават класически вид.

Корпусът е устойчив на надраскване благодарение на Gorilla Glass DX+ дисплей и поддържа степен на водоустойчивост до 5 ATM, което го прави подходящ за приключения на открито и дори водни спортове. Galaxy Watch позволява и персонализиране на циферблата и промяна на фона. 46mm модел е с батерия 472 mAh, а 42mm - с 270 mAh, което позволява използването на GPS и Bluetooth в ежедневието.

Управлението на времето и задачите за деня е по-лесно благодарение на режима “My Day” и дневния брифинг с полезна информация, който часовникът предоставя всяка сутрин и вечер. А режимът „Goodnight” изключва светлините на дисплея и звуците, което подсигурява необезпокояван и спокоен сън. За феновете на спорта, Samsung Galaxy Watch предлага подобрено проследяване на тренировките и специален режим „Water Lock”, който предотвратява нежеланото активиране на функции по време на плуване.GPS функциите позволяват да се провери физическото местоположение на картата.

Благодарение на тези предимства, часовникът умело замества повечето ключови функции на телефона. 46mm модел може да бъде намерен в сребърно, а в комбинация с план Smart XL+ е модерно предложение само за 22.98 лв. на месец. 42mm модел се предлага в 2 елегантни цвята - черно и розово злато заедно с план Smart XL+ е достъпно предложение само за 19.98 лв. на месец.

Модерен дизайн предлага и новият таблет Samsung Tab A 10.5, който също от днес може да бъде закупен в магазините на VIVACOM. Аеродинамичният дизайн го прави елегантен и удобен за употреба. Широкият 10.5” дисплей със съотношение 16:10 и 4-те колони със система за съраунд звук Dolby Atmos, вградени в ъглите, осигуряват подобреното визуално и звуково изживяване. А за да бъде то дълготрайно се грижи батерията, която е 7,300 mAh и предлага бързо зареждане.

Иновативната функция Bixby Vision 2.0 предоставя информация и резултати в реално време – интересни факти за определена забележителност, превод на текст, информация за съставките на храни и напитки, и много други. А с новия подобрен детски режим контролът над съдържанието е лесен за родителя, а забавлението за децата – неограничено. Samsung Tab A 10.5 разполага и с мощен осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon 450, 3 GB RAM и 32 GB вътрешна памет.

Таблетът се предлага в черно и светло сиво, и в комбинация с план i-Traffic XL+ е достъпен само за 25.98 лв. на месец.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови