Motorola one vision - вече в магазините на VIVACOM

OFFNews 16 май 2019 в 12:55 7909 0

Веднага след глобалната премиера на най-новия модел на Motorola - motorola one vision в Бразилия, той вече е разположен на щандовете в магазинната мрежа на VIVACOM.

Ценителите на американския бранд могат да се докоснат до устройство, което обещава естетическа наслада в комбинация в отлични работни характеристики. motorola one vision разполага с 6.3“ FHD+ дисплей, 21:9 кино пропорция на дисплея и изключително удобен и стилен дизайн. 

motorola one vision е един от първите модели, който идва с кино пропорция от 21:9. Тя дава 31% повече визуално пространство от познатите до момента 16:9 устройства и поставя началото на една нова тенденция в дизайна на смартфони. Не е много известен факт, но всъщност високобюджетните филми и сериали се снимат в пропорция 21:9 и това е причината, когато гледате любимия си епизод, да имате черни ленти, които заемат част от дисплея. С motorola one vision това неприятно усещане е минало, тъй като смартфонът осигурявавълнуваща картина от край до край.

Динамиката на съвременния живот и необходимостта от споделяне в реално време на качествени кадри определят стремежа на технологичните компании да залагат на все по-функционални камери. Motorola не само не изостава от този тренд, но и предлага на потребителите отлична 48 МР+5 двойна камера с Quad Pixel технология за супер детайлни снимки. Вградената оптичната стабилизация компенсира разфокусирането на снимките и видеата, докато ексклузивният режим Night Vision ви позволява да правите ясни и ярки снимки дори през нощта.  

25 МР селфи камерата на motorola one vision също ще зарадва любителите на портретната фотография с прекрасни резултати при всякакви условия. Оборудвана с изкуствен интелект, вградени филтри и специални режими на осветеност, селфи камерата автоматично подобрява изображението и композицията на обектите в кадър.

motorola one vision разполага с 4GB RAM и 128 GB вградена памет. Като част от програмата Android One, устройството ще е сред първите, които получават ъпдейти на сигурността и операционната система.

motorola one vision ще се предлага на цена от 21,98 лева на месец с план Smart L+.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови