Мтел е първият телеком у нас, който ще предлага геймърския Razer Phone

OFFNews 16 март 2018 в 15:25 2923 0

Мтел, част от A1 Group, е първият телеком у нас, който в партньорство с Ozone.bg ще предлага дебютния смартфон на марката Razer, създаден специално за геймъри и фенове на развлечението. Razer Phone ще бъде наличен в търговската мрежа на телекома от началото на следващата седмица за 56,98 лева на месец или за 1 219,98 лева в брой с абонаментите планове Мтел без граници 5XL.

Razer Phone е Android смартфон, който комбинира най-доброто от аудиовизуалните технологии и производителността с 120 HZ UltraMotion™ екран и Dolby Atmos® аудио.

Дисплеят Quad HD IGZO LCD е с размер 5.72 инча и предоставя реалистични цветове и максимална бързина. Адаптивната технология за опресняване UltraMotion™ синхронизира графичния процесор и дисплея, за да намали забавянето и накъсването на картината.

Razer Phone използва Dolby Atmos® технология в говорители с двойни усилватели. Потребителите, които предпочитат слушалки, могат да разчитат на USB-C аудио адаптер, сертифициран от THX, с 24-битов дигитален аудио конвертор (DAC).

Аудиовизуални качества са комбинирани с висока производителност на новия Qualcomm® Snapdragon™ 835 и 8GB RAM памет. Razer Phone разполага с батерия от 4,000 mAh – една от най-големите смартфон батерии днес, а Qualcomm® Quick Charge™ 4+ технологията позволява бързо зареждане.

За да изпробват пълната сила на Razer Phone, потребителите ще имат достъп до мобилни гейминг заглавия от водещи разработчици. Tencent® ще представи “Arena of Valor,” една от най-популярните игри от типа multiplayer online battle arena (MOBA). Други партньорства включват заглавия като “Final Fantasy® XV Pocket Edition” от Square Enix, “Tekken™” от BANDAI NAMCO, “World of Tanks Blitz” от Wargaming Group Limited и други.

Възможностите за забавление се допълват 12 MP двойна задна камера, която разполага със светкавица в два нюанса за постигане на по-естествена светлина.

Операционна система е Android Nougat, а през пролетта потребителите ще имат достъп до най-новата версия Android Oreo. Устройството използва Nova Launcher Prime, който позволява сериозна персонализация на Android софтуера и интеграция с Google Assistant.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови