Мтел стартира предварителни поръчки на Xperia XZ2 от Sony

OFFNews 20 март 2018 в 17:59 2209 0

Sony Xperia XZ2

Мтел, част от A1 Group, стартира предварителни поръчки на новия флагман на Sony – Xperia XZ2. Клиентите, които поръчат устройството онлайн на mtel.bg от 20 март до 3 април, ще го получат в комплект с безжични слушалки Sony WH-1000XМ2. Смартфонът ще бъде наличен в търговската мрежа на Мтел за 49.99 лева на месец или за 999.99 лева в брой с абонаментите планове Мтел без граници 5XL.

Xperia XZ2 идва с нов дизайн с гладка форма от 3D стъкло и разполага с 5.7-инчов HDR Full HD+ 18:9 дисплей. Повърхността е изградена от Corning® Gorilla® Glass 5 и метална рамка за по-голяма издръжливост. Xperia XZ2 е със сертификат IP65/IP68 и е устойчив на намокряне и разливане.

Флагманът на Sony е оборудван с Motion Eye™ камера, предоставяща за първи път в света възможност за 4K HDR видео заснемане със смартфон. Видео заснемането на бавен каданс позволява снимане с 960 кадъра в секунда и вече е възможно във Full HD резолюция.

Безжичните шумопотискащи слушалки Sony WH-1000XM2, които ще се предлагат в комплект с Xperia XZ2 при предварителните продажби онлайн, осигуряват автентичен звук благодарение на High-Resolution технология. Моделът намалява изкривяването и позволява да се доловят всички нюанси на музиката. Слушалките включват и 40-мм възбудител с диафрагма от течнокристален полимер (LCP) за тежките ритми и могат да възпроизвеждат пълен набор от честоти до 40 kHz.

Xperia XZ2 работи с процесор Qualcomm® Snapdragon™ 845 с X20 LTE, като благодарение на гигабитовото LTE решение от второ поколение, позволява още по-бързо сваляне на данни. Мощността на батерията 3180 mAh.

Смартфонът предлага ново изживяване за сетивата чрез добавянето на осезаемо усещане при допир. Това се случва с помощта на новата Dynamic Vibration System на Sony, която анализира аудио информацията и вдъхва нов живот на филмите и игрите. Моделът разполага с мощни предно разположени стерео високоговорители, които с помощта на S-Force Front Surround технологията, са най-мощните Xperia високоговорители досега.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови