Nokia 6.2 е вече в магазините на VIVACOM

OFFNews 25 октомври 2019 в 16:23 1934 0

От днес клиентите на VIVACOM могат да закупят новата Nokia 6.2 на атрактивната цена от 15.98 лв. на месец в комбинация с тарифен план SMART L+, в магазините и онлайн на сайта на телекома. Смартфонът е комбинация от елегантен дизайн и качествена изработка. Работи с Android One - най-чистата форма на Android без допълнителни приложения и е оборудван с голям дисплей, чувствителни камери и изкуствен интелект.

Nokia 6.2. разполага с 6.3" Full HD+ PureDisplay, със съотношение 19,5:9 за максимално по-голямо пространство и по-наситени цветове. Смартфонът използва Qualcomm Snapdragon 636 процесор, 2 пъти по-бърз от досегашните поколения, за по-лесно превключване между мейла, календара и бележките, без да забавя скоростта. Устройството е снабдено с 4 GB RAM памет, 64 GB вътрешно пространство и слот за до 512 GB карта памет, за съхранение на всички важни моменти на едно място.

За всички любители на фотографията Nokia 6.2 предлага 16 MP тройна основна камера с 8 МР ултра широкоъгълен обектив, поддържащ 118° зрително поле и 5 МР дълбочинен сензор за по-професионални снимки. Моделът прави забележителни портретни снимки с разнообразни боке ефекти, включително Classic Heart и Star.

Селфи камерата на устройството е с 8 МР сензор и изкуствен интелект с разнообразни функции. Моделът разполага и с режима DualSight, който дава възможност за активиране на основната и предната камера едновременно, за да може да се споделят и двете страни на една история.

Nokia 6.2 използва специален видео процесор Pixelworks, който подсилва цветовете и надгражда видео съдържанието до HDR качество. Технологията PureDisplay предоставя по-изящни и подробни детайли при тъмни и светли зони и показва до един милиард нюанса. Друго предимство на модела е високото качество на видео заснемането – 4к ултра HD.
Адаптивната му батерията с изкуствен интелект е с капацитет 3500mAh и дава приоритет на приложенията, които се използват най-често. Nokia 6.2 е лек и елегантен и се състои от високотехнологичен корпус от полимерен композит, обгърнат от метална сърцевина. Смартфонът е с 2.5D Corning Gorilla Glass и огледално покритие за по-голяма устойчивост на наранявания.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови