Новият LG G8X с два дисплея се предлага ексклузивно във VIVACOM

OFFNews 04 декември 2019 в 11:27 824 0

Сензационният LG G8X Dual Screen е с два дисплея и от днес е наличен само в онлайн магазина на VIVACOM. Устройството е с иновативен дизайн и предлага нова форма на мултитаскинг.

В LG G8X Dual Screen освен основния 6.4-инчовия FHD дисплей е добавен още един. Този допълнителен дисплей позволява на потребителите работа в многозадачен режим на два екрана, да изпращат съобщения, докато гледат видеоклип, да наблюдават любимия си футболен отбор, докато разглеждат данни без да прекъсват извършваната дейност на основния екран. Освен гледане от два различни ъгъла, дисплеите на LG G8X включват 360 Freestop механизъм на сгъване. Новият 360-градусов шарнир позволява видеата да се гледат от всякакъв ъгъл, подобно на лаптоп.

Устройството има впечатляваща производителност за използване в мултитаскинг режим, гарантирана от мощния Qualcomm Snapdragon 855 Mobile Platform процесор, в комбинация с 6 GB RAM и 128 GB вътрешна памет.
Двойният екран автоматично регулира яркостта и контрастът на изображенията чрез сензорът за околна светлина, като по този начин намалява напрежението в очите на потребителите.

Предната камера на LG G8X е 32 МР и е много подходяща за любителите на селфита. Функцията Reflector осигурява по-чисти портретни снимки дори в тъмна среда, а Action Shot компенсира движението със скоростта на затвора, за да запази фокуса върху обектите. Камерите на устройството позволяват на потребителите да създадат артистично time lapse видео с невероятна 4К резолюция, чрез опцията 4K Time Lapse, а също така е възможно и превключването между предна и задна камера, докато се записва видео.

LG G8X има вграден в дисплея сензор за пръстови отпечатъци, който прави отключването и заключването по-лесно от всякога, дори когато двойният екран е затворен. Устройството се предлага в черен цвят на цена от 55.98 лв. на месец с план SMART U само в онлайн магазина на VIVACOM.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови