Online Advertising 2020: SEO, PPC, Ecommerce

ОFFNews 21 февруари 2020 в 09:14 2232 0

На 2-ри април, София ще бъде домакин на Online Advertising Conference. Събитието обхваща три направления: SEO, PPC и eCommerce.

Първите лектори вече са на линия, готови да споделят практически съвети и актуални инструменти, с които да ускорите развитието на своя бизнес.

Ивайло Нецов — Управляващ директор, Foodpanda. Ръководи успешно най-голямата платформа за поръчки и доставки на храна у нас, като под негово управление е екип от над 450 души.

Милена Иванчева — Marketing Manager, Foodpanda. Има близо 7 години опит в сферата на рекламата и комуникациите.

Ивелина Ансарова — Founder&Performance strategist, Accella Digital. Google Certified trainer от края на 2012 година, като провежда специализирани обучения за студенти, клиенти и агенции.

Зоран Арсовски — Основател и управляващ директор, VertoDigital. Има повече от 10 години опит в сферата на дигиталния маркетинг, работейки с широк спектър от индустрии.

Иво Шипочки — Senior Digital Consultant, VertoDigital. Неговият най-голям фокус е върху данните и как те се събират и активират за оптимален бизнес успех по цялата потребителска пътека.

Калин Каракехайов — Основател на Edoms. Основател на Seo.Domains, най-големият доставчик на изтекли домейни с линкове в световен мащаб.

Victor Karpenko — Основател на SeoProfy, с впечатляващи резултати в сферата на дигиталния маркетинг, като например достигане на 2 500 000 уникални посещения на ден в сайт за запознанства.

Станислав Димитров — Основател на Konversa. Многократно сред топ 120 в класацията на Moz за най-добрите SEO специалисти.

Иво Илиев — Основател и ръководител на InteractAge. Създател на учебния проект по бизнес маркетинг и комуникации PresenTHINK. Професионалист с богат опит и солидно портфолио в областта на Facebook, Instagram и LinkedIn маркетинг.

Петър Николов — Основател на MobilioDevelopment. В течение на 7 години Mobilio се фокусира изцяло върху разработване на мобилни и десктоп приложения, основно за Apple устройства.

Всички лектори имат богат опит и умения в областта на дигиталния маркетинг. Всеки от тях ще сподели най-добрите практики с участниците, като ще се разискват интересни и провокативни въпроси.

Срещнете нови хора и споделете Вашите истории и опит. Учете се един от друг. Намерете нови клиенти, бизнес партньори и колеги. Вземете участие в нетуъркинг събитието на годината!

Спестете 5% с промокод OFFNEWS. Купи билет

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови