Оранжева Xiaomi седмица във VIVACOM

7-дневната оферта включва три модела на атрактивни цени

OFFNews 05 март 2019 в 14:45 1832 0

Началото на пролетта е идеален момент за нов смартфон и VIVACOM предоставя отлична възможност с оранжева Xiaomi седмица, която стартира от днес и ще продължи до 11 март включително.

Телекомът дава избор между три модели в различни ценови сегменти в комбинация с тарифен план SMART L+. Клиентите могат да направят своя избор в сайта на компанията http://www.vivacom.bg/bg/oranjevi-ceni. 

Само по време на оранжевата седмица клиентите могат да се сдобият с един от най-добрите модели от среден клас на Xiaomi Mi 8 Lite за 339,98 лева на месец в комбинация с план Smart L+. Смартфонът разполага с голям дисплей – 6.26“ Full HD+ резолюция за по-добро сърфиране и гледане на видео. Работи с операционна система Android v8.0 (Oreo). Двойната кaмepa нa Мі 8 Lіtе e c peзoлюция 12 и 5 мeгaпиĸceлa. Любителите на портретни снимки могат да се възползват от 24-мегапикселова селфи камера със сензор Sony IMX576 и бленда f/2.2 за повече детайли в изображението. Батерията на устройството е с капацитет 3350 mAh и поддържа технология за бързо зареждане. Смартфонът привлича и със стилен дизайн.

Отлични са характеристиките и на Xiaomi Mi A2 Lite. Устройството е с 5.84” Full HD 19:9 дисплей, който улеснява прегледа на всякакъв тип съдържание. Двойната 12MP + 5MP камера с апертура (ƒ/2.2) е захранвана от изкуствен интелект. Това подобрява възможностите при заснемане чрез замъгляване на фона и изостряне на детайлите. Селфи камерата е 5MP с апертура (ƒ/2.0) заснема ясни селфита, благодарение на Beautify 4.0. Осемядреният процесор Qualcomm Snapdragon 625 постига баланс между производителност и консумация на енергия. Батерията е с капацитет 4000mAh, позволяващ използване на смартфона цял ден. Възпроизвежда музика до 34 часа или повиквания до 19.5 часа с едно зареждане. Оранжевата му цена е 209.98 лв. с тарифен план Smart L+.

И още едно атрактивно предложение – само по време на оранжевата седмица Xiaomi Redmi 6 се предлага за 139.98 лв. с план Smart L+. Смартфонът има двойна, хоризонтално разположена камера. Потребителският интерфейс разполага с подобрен панел за известия, режим с разделен екран. Операционната система прави зареждането на приложенията два пъти по-бързо и осигурява по-добро управление на фоновата памет. Устройството има сензор за пръстов отпечатък.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови