Първият смартфон със 108МР камера Xiaomi Mi Note 10 вече е във VIVACOM

OFFNews 27 ноември 2019 в 12:55 3718 0

Сензационният Xiaomi Мi Note 10 вече е наличен в магазините на VIVACOM и онлайн на сайта на телекома на цена от 35.98 лв. на месец с план SMART XL.

Xiaomi Mi Note 10 използва първата в света 5-орна камера с основен сензор 108 МР, който осигурява резолюция на снимките 12 пъти по-висока от 4k, с много повече детайли и светлина. Теле-обективът е 5 МР с 10х хибриден зуум, предоставящ възможност да се уловят и много далечни обекти, а 2 МР макро обективът служи за постигане на повече дълбочина на изображенията. Четвъртата камера в устройството е 20 МР ултраширокоъгълна, обхващаща зрително поле от 117°, почти колкото човешкото око, а петата е 12 МР портретна камера, за получаване на изящни портретни снимки.

За любителите на селфитата моделът предоставя и 32МР предна камера с висока резолюция и внимание към детайлите, а вграденият изкуствен интелект, дава много възможности за обработка на кадрите след това.

Xiaomi Mi Note 10 е с впечатляващия 6,47-инчов 3D извит AMOLED FullHD+ дисплей с TÜV Rheinland сертификат, защитаващ очите от вредната синя светлина. Производителността на устройството се гарантира от 8-ядрения Qualcomm Snapdragon 730G процесор позволяващ използване на няколко приложения едновременно, в комбинация с 6GB RAM памет и 128GB вградена памет за съхранение на всички важни моменти на едно място.

Капацитетът на батерията на Xiaomi Mi Note 10 e 5260 mAh, за да осигури максимална издръжливост в натовареното ежедневие, а зарядното поддържа бързо зареждане 30W. Моделът има вграден в дисплея сензор за пръстов отпечатък, а също и отключване чрез лицево разпознаване. Xiaomi Мi Note 10 има Corning Gorilla Glass 5 покритие на екрана и задния панел, предпазващо го от надраскване и идва в три вълнуващи цвята – бял, зелен и черен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews