Плановете i-Тraffic от VIVACOM идват с удвоени МВ за целия срок на договора

OFFNews 24 март 2020 в 12:17 2784 0

VIVACOM удвоява МВ на всички i-Тraffic планове, не само по време на извънредното положение, а за целия срок на договора.

Освен удвоени МВ, компанията дава и допълнителни 2000 МВ подарък при всяко плащане на сметка през приложението MyVIVACOM. Специалното предложение е валидно при сключване на нов срочен договор или подновяване на текущ до 20 април за всички планове i-Тraffic.

Клиентите избрали плана i-Тraffic S+ получават 4000 МВ на максимална скорост, 15 GB облачно пространство във VIVA pCloud и 30 + канала от интерактивния медиен портал на VIVACOM на цена от 11.99 лв. на месец. Плана i-Тraffic M+ вече включва не 6 000, а 12000 МВ на максимална скорост, както и допълнителни 10 000 МВ на месец към интерактивния медиен портал на компанията TV GO. Освен 60+ от най-популярните TV канали, филмов пакет MAXI и цялото съдържание на HBO в HBO On Demand, потребителите получават достъп и до MAX Sport и DiemaXtra за първите 12 месеца.

Мобилните интернет планове L+, XL+ и XXL+ са със съответно 24 000 МВ, 60 000 МВ и 120 000 МВ на максимална скорост за целия срок на договора. В плана влизат 128 GB облачно пространство от VIVA pCloud, а допълнителните 10 000 МВ на месец за трафик към TV GO и цялото допълнително съдържание са за целия срок на договора. Като бонус в i-Тraffic XL + и XXL+ е добавена и музикалната платформа TIDAL с безплатен трафик за целия срок на договора.

Компанията ни отчита, че в ситуация на извънредно положение и създалото се чувство на несигурност в обществото, е възможно да се появят нови схеми за телефонни измами, които да засегнат потребителите. За VIVACOM борбата и превенцията на телефонните измами е мисия, по която работим дългосрочно и взимаме постоянни мерки. След успешна съвместна акция с Национална служба „Полиция“ към МВР в последните месеци на 2019 г. на практика нямаше реализирани телефонни измами в мрежата ни (0 бр. през месец ноември и 1 бр. през месец декември). И в момента продължаваме активното партньорството с „Национална служба „Полиция“, работим съвместно на ежедневна база за ограничаване и превенция на телефонните измами, като само през изминалата седмица бяха предотвратени две измами в София за около 10 000 лева. Съветваме всички потребители да бъдат по-бдителни и ако получат обаждания, които смятат за съмнителни, първо да се обърнат към Полицията, преди да предприемат други действия.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови