PlayStation®4 Pro и PlayStation®4 Slim - с втори безжичен контролер DualShock®4 от VIVACOM

OFFNews 23 май 2019 в 17:01 2992 0

VIVACOM ще зарадва всички почитатели на легендарната игрова конзола PlayStation®4.

Сега два от моделите на системата - PlayStation®4 Pro и PlayStation®4 Slim са окомплектовани с три игри и с допълнителен втори безжичен контролер DualShock®4. Телекомът дава възможност на клиентите си да получат и тримесечен PS®Plus абонаментен, който осигурява на потребителите достъп до онлайн мултиплеър, две безплатни игри всеки месец и множество други преференции. 

Мощните игрови конзоли PlayStation®4 Pro и PlayStation®4 Slim предоставят несравнимо забавление със зашеметяващо качество. Геймърите ще се насладят на актуалните блокбъстър заглавия, както и на PlayStation игри с 4K качество*. Освен това ще имат възможност да стриймват любим геймплей и да споделят изживяването с приятели. Конзолите осигуряват по-живи цветове и детайли във всяка част от гейминг изживяването (с използване на съвместим HDR телевизор).

PlayStation®4 Slim е на цена от 24.98 лв. на месец или 559.98 лв. в брой, а PlayStation®4 Pro - 31.98 лв. на месец или 699.98 лв. в брой, в комбинация с план за телевизия и интернет. Промоцията важи до изчерпване на количествата. Повече информация може да намерите на www.vivacom.bg

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови