Предстои четвърто ежегодно издание на конференцията за продажби в Румъния и Гърция

ОFFNews 02 октомври 2019 в 14:13 2192 0

Четвъртото ежегодно издание на конференцията “Продавай успешно в Румъния и Гърция” ще се проведе в град София на 31 октомври и 1 ноември 2019 г. Тази година събитието ще събере на едно място повече от 300 специалисти от 5 държави и ще се състои в напълно обновената зала Витоша на Интер експо център.

Организаторите от eCommerce Academy залагат на утвърдени имена от бранша на електронната търговия от северната и южната ни съседки, а лектори ще има още от Украйна и Чехия, които ще представят възможностите на две много добри продажбени платформи.

След много успешната конференция в началото на лятото, проведена в Русе под мотото "Създаване на мостове в електронната търговия", Академията за онлайн продажби eCommerce Academy организира своето четвърто ежегодно събитие за продажби между България и други балкански държави. В него на фокус са възможностите на румънския и гръцки пазари, които са 4 пъти по-големи от българския по брой на пазаруващите, а що се отнася до стойността на паричния оборот, генериран от онлайн търговия, те са по 7-8 пъти по-развити от България.

Събитието е възможност за всеки търговец да научи изключително важни неща за платформите, които може да използва, счетоводните и правни аспекти на работата в чужбина, как да превежда и адаптира своето съдържание, какви услуги да използва, за да обработва и доставя своите пратки и др. На събитието се очаква да има повече от 300 представители на бизнеса у нас, Гърция и Румъния, което е уникална възможност за създаване на контакти и обмяна на опит.

Като част от събитието, организаторите предвиждат и експо зона, в която множество партньори ще изложат щандове. 

Към конференцията са предвидени и две много интересни практически обучения, които ще се фокусират върху продажбите в един от най-големите маркетплейси у нас и подготовката за един от най-важните в електронната търговия дни – Black Friday.

Гостите на форума ще имат възможност да се срещнат лично с лекторите на 31 октомври и 1 ноември 2019 г., в обновената зала Витоша на Интер експо център. Част от тях са:

Флорин Филоте – представител на най-голямата маркетплейс платформа на балканите;

Мирча Кокошила – негерален директор на една от водещите куриерски компании в Румъния;

Фотис Курмадас – собственик и управител на водеща платформа за онлайн магазини в Гърция;

Олга Луценко – представител на афилиейт платформа с покритие на румънския, българския и гръцкия пазар;

Ян Кеселак – ръководител развитие на мултибранд платформа, продаваща в България, Гърция и Румъния.

Всички желаещи да бъдат част от това събитие могат да се запишат чрез регистрационната форма в сайта на Академията: https://ecommercebg.com/

eCommerce Academy е проект, създаден в началото на 2016г. от Никола Илчев – експерт в сферата на електронна търговия. Академията цели да обедини и сближи всички хора, имащи интерес и желание да се развиват като онлайн търговци. Като мисия Академията си поставя да изгради общество от дейни и амбициозни eCommerce специалисти. За повишаването на техните професионални и лични качества, организацията вече има проведени повече от 40 семинари, лекции, работилници и работни срещи в следните области — онлайн маркетинг, SEO, социални мрежи, продуктова фотография, спедиция и логистика, дизайн и опаковки на продукти, нормативна и законова уредба, финансови и платежни инструменти, системи за управление на бизнеса и много други.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови