Samsung Galaxy Fit – от днес в магазините на VIVACOM

Последно поколение тракер на отлична цена

OFFNews
13 юни 2019 в 11:19 | 1322 |0

На разположение на всички активни хора от днес в магазините на VIVACOM е най-актуалният фитнес тракер Samsung Galaxy Fit.

Само във VIVACOM интелигентният, многофункционален аксесоар може да бъде купен на цена 6.98 лв. на месeц в комбинация с план Smart S+.

Galaxy Fit съчетава отлични характеристики с модерен, иновативен дизайн. Устройството притежава компактен и опростен дисплей – така потребителите могат да виждат цялата информация само с едно завъртане на китката. Благодарение на лесен и интуитивен UX, могат да се получават съобщения, обаждания и нотификации, или да се синхронизират различни приложения със смартфона. То е изключително удобно за носене, тънко и леко, а важно негово достойнство е минималистичният му дизайн. И още – Galaxy Fit е сертифициран с ниво на военно оборудване и издържа на потапяне до 5ATM. Защитенa е от въздействието на прах и дъжд.

Смарт устройството разпознава до шест физически активности, дава възможност за избор от над 90 различни дейности в приложението Samsung Health, отчита пулса, измерва продължителността и качеството на тренировките и съня, а специална скала следи нивото на стреса. Това прави тракера перфектен спътник за всеки съвременен човек с динамично ежедневие.

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !